Menu Sluiten

Verdelers Construct

Pro@work: artikelen voor de professionele vakman.

Pro@Work® – wij kennen uw vak !

Of we proberen op zijn minst zo goed mogelijk te begrijpen en in te spelen op datgene waar u als professional in bouw, industrie en interieurbranche dagelijks mee bezig bent. Want elk beroep kent zijn eigen specialiteiten dus zijn we steeds bereid van onze klanten bij te leren.

Omdat we het belangrijk vinden dat elke professional zich thuis voelt in zijn of haar vertrouwde werkomgeving maken we binnen ons productaanbod een duidelijk onderscheid tussen 7 hoofdcategorieën:

  • Construct : alles voor bouw en renovatie;
  • Fixing : alles op het vlak van bevestigingstechnieken en -materialen;
  • Technics : alles voor zowat alle technische en industriële toepassingen, van werkmateriaal en elektrische en pneumatische handgereedschappen tot onderhoudsproducten;
  • Interior & Facade : alles op het gebied van hang- en sluitwerk voor binnen en buiten, van raam-, deur- en poortbeslag tot beslag voor keuken- en interieurinrichting.
  • Safety : alles op het gebied van persoonlijke veiligheid, werkkledij en signalisatie.
  • Garden : alles voor aanleg en onderhoud van tuin, park en bos

In onze servicecenters kan elke professional die actief is in de bouwsector, de interieurbranche of industrie terecht voor méér dan 150.000 producten van honderden verschillende merken. U vindt er onder meer bevestigingsmaterialen, gereedschappen, werf- en metsersgereedschappen, ladders en steigers, bouw- en meubelbeslag, technisch beslag voor keuken- en interieurinrichting, automatisatie en toegangscontrole, basisartikelen voor sanitaire en elektrische installaties, lijmen en silicones, tuingereedschap, verven en benodigdheden, en een compleet aanbod in persoonlijke beschermmiddelen, werkkledij, veiligheidsschoenen, signalisatie, enz..

Aan deze hoofdgroepen is telkens ook een aparte cel gekoppeld met daarin

  • aankopers,
  • salesmedewerkers in onze verkooppunten en
  • vertegenwoordigers die op frequente tijdstippen worden bijgeschoold.

Zij gaan ook op zoek naar producten met een opvallende meerwaarde voor onze klanten. Geregeld bezoeken we daarom vakbeurzen in binnen- en buitenland of we wonen seminaries bij gedoceerd door productspecialisten. Op die manier spelen we zoveel mogelijk in op de specifieke vragen vanuit uw sector met de nodige kennis van zaken.

More info

tags: Construct – Bedrijven Construct – Overzicht Construct – Advies Construct – Partner Voor Construct – 

Wenst u meer info over verdelers construct kijk dan vlug op https://www.proatwork.be/nl/ | Verdelers Construct

Metselen | Bouw | Bouwmateriaal | Bouwmachines | 

Pro@Work® biedt hoogwaardige educatieve en informatieve artikelen voor professionals in de bouw en klusjesmannen. Van diepgaande tutorials en gidsen om u te helpen uw vakmanschap te verbeteren, tot tonnen nuttige tips die u kunt gebruiken om tijd en geld te besparen, Pro@Work® heeft iets voor elke vakman. Het is onze missie om u te helpen de meest succesvolle en gewaardeerde professional in uw branche te worden. Met onze nuttige artikelen en hulpmiddelen kunt u uw bouwbedrijf naar een hoger niveau tillen. Dus bouw het niet alleen – Pro@Work® het!

Pro@Work® richt zich op de professionele vakman in de bouwsector. Onze artikelen, blogs en webinars zijn bedoeld om inzicht, begeleiding en advies te geven om de klus goed te klaren. We hebben samengewerkt met professionals uit de topsector en bouwvakkers om betrouwbare en actuele informatie en hulpmiddelen te bieden. Of u nu net begint of een ervaren aannemer bent, Pro@Work is er om u bij elk project te ondersteunen en te begeleiden.

Pro@work is een uitgebreide bron voor de professionele vakman. Of u nu een beginner bent of een doorgewinterde professional in de bouwsector, Pro@Work heeft alle artikelen, hulpmiddelen en bronnen die u nodig hebt om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken, innovaties en producten voor het vak. Met onderwerpen variërend van loodgieterij, dakbedekking en bevelsiding, tot timmerwerk, schilderwerk en betonwerk, is Pro@Work de go-to bron voor al uw bouwbehoeften. Van residentiële aannemers en bouwers tot commerciële en industriële experts, Pro@Work kan u de precieze informatie bieden die u zoekt voor succes in de bouwsector.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Verdelers construct

!–StopPubText–>.