Menu Sluiten

Droogbouw Belgie

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Afwerkmateriaal voor professionele en doe-het-zelvers

Sleurs Mortels en Gipsen is een groothandel in binnenafwerking voor zowel professionele als particuliere klanten. Alsook verdeler van constructieve mortels voor ruwbouw.

Wij bij Sleurs Mortels en Gipsen proberen steeds te anticiperen. Zo houden wij nauwgezet de nieuwe ontwikkelingen op de markt in de gaten. Ook geven wij op regelmatige tijdstippen samen met onze leveranciers infosessies in onze speciaal ingerichte lokalen te Houthalen en Pelt.

Daarnaast werd er de laatste jaren flink geïnvesteerd in het rollend materieel. Met de aankoop van onze nieuwe vrachtwagens, voorzien van speciale laadkranen die tot 20 meter kunnen reiken met kantelhaak, zijn wij in de mogelijkheid om onze klanten tot op hun wenken te bedienen. Met 3 vrachtwagens continu op de baan proberen we ook zo flexibel mogelijk te zijn in onze levertermijnen. Zo hebben we onze levertermijnen kunnen inkorten tot gemiddeld 1-2 werkdagen, maar same-day-delivery is al lang geen uitzondering meer!

Ons aanbod:

Onze diensten:

Bijkomend werd er flink ingezet op onze technische dienst. Zo beschikken ze nu over speciaal ingerichte bestelwagens voorzien van alle mogelijke wisselstukken. Hierdoor staan we continu paraat om in een mum van tijd alle onvoorziene problemen op de werf op te lossen.

Kortom: wij zijn klaar voor de toekomst!

31896093189609

More info

tags: Primers – Droogbouw – Sierlijsten – Leveranciers Primers – Handelaars Primers – 

Wenst u meer info over droogbouw belgie kijk dan vlug op https://sleursonline.be/nl/ | Droogbouw Belgie

Bouwmateriaal | Bouw | Gereedschappen | Bouwmachines | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Droogbouw belgie

info.vereekenskynet.be sintadriaanstraat haacht belgi toggle navigation home wandenbouw binnenpleisters renovaties contact wandenbouw home wandenbouw waarom gyproc wandenbouw vereeken pleisters wandenbouw voor alle gyproc wandenbouw kan u bij vereeken terecht droogbouw belgie binnen uw budget Ook voor winkelinrichtingen waar vaak gebogen wanden of getrapte plafonds gebouwd worden bent u bij ons droogbouwteam aan het juiste adres. Uw architecturale plannen zijn voor ons een uitdaging die we graag aannemen. Onder droogbouw verstaan we de binnenafwerking van een woning wanden plafonds en vloeren met elementen uit droge pleisterstructuren gipsplaten gipsvezelplaten … metalen draagstructuren wand en plafondprofielen en de aangepaste afwerkmaterialen voeg en randafwerkingen. Vaak wordt droogbouw gyproc genoemd naar de fabrikant die deze techniek in de late jaren introduceerde en in belgi tot o.

raadplegen vestigingen raadplegen pallmann klantenservice technische vragen email versturen vestigingen aanspreekpunt vindt de juiste persoon handelaar onderhoudspunt vindt de juiste persoon zoek zoek belgi producten productoverzicht full color magic oil color collection een compleet assortiment in alles voor parket. Met hoogwaardige producten voor een kwalitatief eindresultaat bent u geïnteresseerd in droogbouw belgie Van de ondergrondvoorbereiding lijmen en afwerkingsproducten tot machines en onderhoudsproducten. Bekijk ons complete productassortiment. Service klantendienst partners opleidingen floor ever magazine garantiesysteem downloadcenter wij zijn een professionele leverancier met een compleet assortiment producten voor de nieuwe installatie renovatie en onderhoud van parketvloeren. Naast de hoogwaardige producten en systemen bieden wij een uitgebreide service op .

Kennis over Droogbouw belgie

consultation vestigingen consultation algemeen bestellingen contactpagina vestigingen waar verkrijgbaar uzin utz nederland zoek zoek belgi over ons uzin utz belgi uzin utz group geschiedenis uzin utz group compliance richtlijnen contact welkom bij uzin utz belgi uzin utz belgi maakt deel uit van de internationaal uzin utz group gevestigd in ulm duitsland. Onze merken overzicht merken uzin wolff pallmann arturo pajarito codex met de merken uzin wolff pallmann arturo en codex biedt uzin utz belgi alle producten en technische kennis voor de installatie en renovatie van alle soorten vloeren. Service klantendienst nieuwsbrief floor ever magazine garantiesysteem een veilige toekomst voor polyurethaanproducten opgelet lage temperaturen wij zijn een profess.