Menu Sluiten

Handelaars Droge Afbouw

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Afwerkmateriaal voor professionele en doe-het-zelvers

Sleurs Mortels en Gipsen is een groothandel in binnenafwerking voor zowel professionele als particuliere klanten. Alsook verdeler van constructieve mortels voor ruwbouw.

Wij bij Sleurs Mortels en Gipsen proberen steeds te anticiperen. Zo houden wij nauwgezet de nieuwe ontwikkelingen op de markt in de gaten. Ook geven wij op regelmatige tijdstippen samen met onze leveranciers infosessies in onze speciaal ingerichte lokalen te Houthalen en Pelt.

Daarnaast werd er de laatste jaren flink geïnvesteerd in het rollend materieel. Met de aankoop van onze nieuwe vrachtwagens, voorzien van speciale laadkranen die tot 20 meter kunnen reiken met kantelhaak, zijn wij in de mogelijkheid om onze klanten tot op hun wenken te bedienen. Met 3 vrachtwagens continu op de baan proberen we ook zo flexibel mogelijk te zijn in onze levertermijnen. Zo hebben we onze levertermijnen kunnen inkorten tot gemiddeld 1-2 werkdagen, maar same-day-delivery is al lang geen uitzondering meer!

Ons aanbod:

Onze diensten:

Bijkomend werd er flink ingezet op onze technische dienst. Zo beschikken ze nu over speciaal ingerichte bestelwagens voorzien van alle mogelijke wisselstukken. Hierdoor staan we continu paraat om in een mum van tijd alle onvoorziene problemen op de werf op te lossen.

Kortom: wij zijn klaar voor de toekomst!

31896093189609

More info

tags: Primers – Droogbouw – Sierlijsten – Leveranciers Primers – Handelaars Primers – 

Wenst u meer info over handelaars droge afbouw kijk dan vlug op https://sleursonline.be/nl/ | Handelaars Droge Afbouw

Gereedschappen | Hoekbeschermers | Tegelzetters | Bouwmateriaal | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Handelaars droge afbouw

home over ons afbouwproducten diensten silo verhuur transport puinzakken nieuws prijswijzigingen jobs contact menu home over ons afbouwproducten diensten handelaars droge afbouw bestellen silo verhuur transport puinzakken nieuws prijswijzigingen jobs contact ons assortiment buitengevel droge afbouw gereedschappen hout lijmen mortels natte afbouw persoonlijke bescherming puinzak tapeolie ons assortiment buitengevel droge afbouw gereedschappen hout. lijmen mortels natte afbouw persoonlijke bescherming puinzak tape folie search search wij zijn gesloten vanaf zaterdag augustus tot en met maandag augustus sterk in gips de groothandel voor de vakman die kiest voor kwaliteit en service Bekommernis over handelaars droge afbouw Gips gipskarton isolatie cement lijmen mortels.

.

Vragen over Handelaars droge afbouw

.