Menu Sluiten

Expert Ruwbouw

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Afwerkmateriaal voor professionele en doe-het-zelvers

Sleurs Mortels en Gipsen is een groothandel in binnenafwerking voor zowel professionele als particuliere klanten. Alsook verdeler van constructieve mortels voor ruwbouw.

Wij bij Sleurs Mortels en Gipsen proberen steeds te anticiperen. Zo houden wij nauwgezet de nieuwe ontwikkelingen op de markt in de gaten. Ook geven wij op regelmatige tijdstippen samen met onze leveranciers infosessies in onze speciaal ingerichte lokalen te Houthalen en Pelt.

Daarnaast werd er de laatste jaren flink geïnvesteerd in het rollend materieel. Met de aankoop van onze nieuwe vrachtwagens, voorzien van speciale laadkranen die tot 20 meter kunnen reiken met kantelhaak, zijn wij in de mogelijkheid om onze klanten tot op hun wenken te bedienen. Met 3 vrachtwagens continu op de baan proberen we ook zo flexibel mogelijk te zijn in onze levertermijnen. Zo hebben we onze levertermijnen kunnen inkorten tot gemiddeld 1-2 werkdagen, maar same-day-delivery is al lang geen uitzondering meer!

Ons aanbod:

Onze diensten:

Bijkomend werd er flink ingezet op onze technische dienst. Zo beschikken ze nu over speciaal ingerichte bestelwagens voorzien van alle mogelijke wisselstukken. Hierdoor staan we continu paraat om in een mum van tijd alle onvoorziene problemen op de werf op te lossen.

Kortom: wij zijn klaar voor de toekomst!

31896093189609

More info

tags: Primers – Droogbouw – Sierlijsten – Leveranciers Primers – Handelaars Primers – 

Wenst u meer info over expert ruwbouw kijk dan vlug op https://sleursonline.be/nl/ | Expert Ruwbouw

Bouwmachines | Bouwmateriaal | Isolatie | Bouw | Hoekbeschermers | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert ruwbouw

veranda pergola realisaties over ons contact select page over residence veranda s over ons uw pergola of veranda bouwen is onze specialiteit expert in luxe verandabouw jaar ervaring gegroeid van het standaard verandagebeuren naar het meest unieke concept in de moderne verandabouw. Onze jaren ervaring hebben ervoor gezorgd dat een veranda van residence veranda s zowel qua concept als kwaliteit tot het meest geavanceerde segment in de verandabouw behoort expert ruwbouw binnen uw budget U realiseert met residence veranda s zonder enige twijfel het allerbeste verandaconcept op de markt. Luxe comfort en sfeer zijn voor ons vanzelfsprekend en dat in complete harmonie met de stijl en het interieur van uw bestaande woonst. De ideale leefveranda ontstaat in samenspraak en samenwerking met onze ervaren ontwerpers. De jarenlange ervaring van ons designteam zorgt ervoor .

emailprotected gratis offerte home renovatie ruwbouwwerken metsel en betonwerken coordinatie van werken contact real construct in kontich expert in verbouwingswerken bent u op zoek naar professionele vakmannen voor uw verbouwingsproject kies dan voor het vakmanschap van real construct uw partner voor alle verbouwingswerkenontacteer ons real construct in kontich expert in verbouwingswerken bent u op zoek naar professionele vakmannen voor uw verbouwingsproject kies dan voor het vakmanschap van real construct uw partner voor alle verbouwingswerken.contacteer ons expert in verbouwingswerken al meer dan jaar staat real construct bekend om zijn solide service kwalitatieve verbouwingswerken en onberispelijk vakmanschap. Wij blijven permanent op de hoogte van de recentste technieken trends .

Feiten over Expert ruwbouw

nederlands english franais home over ons jobs diensten referenties contact selecteer een pagina please have a look at our job offerings filter ons jobaanbod u kan verschillende filters combineren functie selecteren …aankoperadministratiebedrijfsanalistcalculatorconsultantdeskundigeingenieurlogistiek Selectie over expert ruwbouw expertmagazijnbeheerderplannerprogram managerprojectingenieurprojectleiderprojectmanagertechnisch administratief bediendetoezichterwerfcordinatorwerfleider sector selecteren …afvalverwerkingautomatisatiebouwciviele bouwkundeelectronica electrotechniekinfrastructuurmilieunutsvoorzieningenstudiedienstwegenbouwwegenisen rioleringswerken regio selecteren …antwerpenbrussellimburgoostvlaanderenvlaamsbrabant.