Menu Sluiten

Aanbeveling Droge Afbouw

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Afwerkmateriaal voor professionele en doe-het-zelvers

Sleurs Mortels en Gipsen is een groothandel in binnenafwerking voor zowel professionele als particuliere klanten. Alsook verdeler van constructieve mortels voor ruwbouw.

Wij bij Sleurs Mortels en Gipsen proberen steeds te anticiperen. Zo houden wij nauwgezet de nieuwe ontwikkelingen op de markt in de gaten. Ook geven wij op regelmatige tijdstippen samen met onze leveranciers infosessies in onze speciaal ingerichte lokalen te Houthalen en Pelt.

Daarnaast werd er de laatste jaren flink geïnvesteerd in het rollend materieel. Met de aankoop van onze nieuwe vrachtwagens, voorzien van speciale laadkranen die tot 20 meter kunnen reiken met kantelhaak, zijn wij in de mogelijkheid om onze klanten tot op hun wenken te bedienen. Met 3 vrachtwagens continu op de baan proberen we ook zo flexibel mogelijk te zijn in onze levertermijnen. Zo hebben we onze levertermijnen kunnen inkorten tot gemiddeld 1-2 werkdagen, maar same-day-delivery is al lang geen uitzondering meer!

Ons aanbod:

Onze diensten:

Bijkomend werd er flink ingezet op onze technische dienst. Zo beschikken ze nu over speciaal ingerichte bestelwagens voorzien van alle mogelijke wisselstukken. Hierdoor staan we continu paraat om in een mum van tijd alle onvoorziene problemen op de werf op te lossen.

Kortom: wij zijn klaar voor de toekomst!

31896093189609

More info

tags: Bevestigingsmateriaal – Bezettingsmateriaal – Droogbouw – Handelaars Primers – Isolatie – 

Wenst u meer info over aanbeveling droge afbouw kijk dan vlug op https://sleursonline.be/nl/ | Aanbeveling Droge Afbouw


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbeveling droge afbouw

NO AI

overslaan en naar de algemene inhoud gaan vanderjeugt aanbeveling droge afbouw specialisatie schrijnwerk home pers nieuws realisaties getuigenissen bedrijf jobs contact familiebedrijf houten ramen en deuren houten ramen houten deuren poorten erkers onderhoud timmer en schrijnwerk gevelbekleding interieur renovaties skelet bouw aanbouw nieuwbouw pvc amp alu ramen alu ramen pvc ramen getuigenissen van onze klanten alles werd goed besproken en ter plaatse bekeken hey wouter voor het ontwerp van onze tv kast werd vooraf alles goed besproken enter plaatse bekeken. Het plaatsen ervan liep ook heel vlotjes Een beschouwing over aanbeveling droge afbouw We zijntevreden klanten veel succes verder en groeten aan jullie team en de familie. Nele zeker nog eens onze tevredenheid vermelden ivo we willen zeker nog eens onze tevredenheid vermelden over het verloop van de werken het grote werk binnen is zowat gedaan nu. Je zal het je nog herinneren hoe lang we erover gedaan hebben om te beslissen omtrent onze aanbouw aan ons huis en de keuken eerst was onze twijfel of we het zoudenmet traditioneel metselwerk uitvoeren of met houtskelet dan omtrent die raamkeuzes.

.

Feiten over Aanbeveling droge afbouw

.