Menu Sluiten

Aanbeveling Construct

Pro@work: artikelen voor de professionele vakman.

Pro@Work® – wij kennen uw vak !

Of we proberen op zijn minst zo goed mogelijk te begrijpen en in te spelen op datgene waar u als professional in bouw, industrie en interieurbranche dagelijks mee bezig bent. Want elk beroep kent zijn eigen specialiteiten dus zijn we steeds bereid van onze klanten bij te leren.

Omdat we het belangrijk vinden dat elke professional zich thuis voelt in zijn of haar vertrouwde werkomgeving maken we binnen ons productaanbod een duidelijk onderscheid tussen 7 hoofdcategorieën:

  • Construct : alles voor bouw en renovatie;
  • Fixing : alles op het vlak van bevestigingstechnieken en -materialen;
  • Technics : alles voor zowat alle technische en industriële toepassingen, van werkmateriaal en elektrische en pneumatische handgereedschappen tot onderhoudsproducten;
  • Interior & Facade : alles op het gebied van hang- en sluitwerk voor binnen en buiten, van raam-, deur- en poortbeslag tot beslag voor keuken- en interieurinrichting.
  • Safety : alles op het gebied van persoonlijke veiligheid, werkkledij en signalisatie.
  • Garden : alles voor aanleg en onderhoud van tuin, park en bos

In onze servicecenters kan elke professional die actief is in de bouwsector, de interieurbranche of industrie terecht voor méér dan 150.000 producten van honderden verschillende merken. U vindt er onder meer bevestigingsmaterialen, gereedschappen, werf- en metsersgereedschappen, ladders en steigers, bouw- en meubelbeslag, technisch beslag voor keuken- en interieurinrichting, automatisatie en toegangscontrole, basisartikelen voor sanitaire en elektrische installaties, lijmen en silicones, tuingereedschap, verven en benodigdheden, en een compleet aanbod in persoonlijke beschermmiddelen, werkkledij, veiligheidsschoenen, signalisatie, enz..

Aan deze hoofdgroepen is telkens ook een aparte cel gekoppeld met daarin

  • aankopers,
  • salesmedewerkers in onze verkooppunten en
  • vertegenwoordigers die op frequente tijdstippen worden bijgeschoold.

Zij gaan ook op zoek naar producten met een opvallende meerwaarde voor onze klanten. Geregeld bezoeken we daarom vakbeurzen in binnen- en buitenland of we wonen seminaries bij gedoceerd door productspecialisten. Op die manier spelen we zoveel mogelijk in op de specifieke vragen vanuit uw sector met de nodige kennis van zaken.

More info

tags: Construct – Bedrijven Construct – Overzicht Construct – Advies Construct – Partner Voor Construct – 

Wenst u meer info over aanbeveling construct kijk dan vlug op https://www.proatwork.be/nl/ | Aanbeveling Construct

Bouwmachines | Bouw | Metselen | Bouwmateriaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbeveling construct

this website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Cookies policy aanbeveling construct gevraagd Ok share reiniging van bakstenen gevel het reinigen van emmers en borstels is de eenvoudigste methode om baksteen te reinigen en levert beproefde resultaten op als het goed wordt gedaan. Een zuurborstel met natuurlijke vezels wordt aanbevolen voor de meeste schoonmaakwerkzaamheden van metselwerk. Jacob lambrechts minutes read comment het reinigen van emmers en borstels is de eenvoudigste methode om baksteen te reinigen en levert beproefde resultaten op als het goed wordt gedaan. Een zuurborstel met natuurlijke vezels wordt aanbevolen voor de meeste schoonmaakwerkzaamheden van metselwerk. Als u onder druk wast wordt een stroomcapaciteit van psi en gallons per minuut aanbevolen. Als een bepaalde kant van uw huis weinig tot geen zonlicht krijgt en de nabijgelegen vegetatie vochtig is kijk dan uit naar mos schimmel of meeldauwgroei. Een oplossing van n kopje bleekmiddel gemengd met een liter water kan worden aangebracht met ee.

home bedrijfsvoorstelling missie amp visie realisaties contact amp offerte vacature contact amp offerte gastenboek schrijf jij een bericht in ons gastenboek het gastenboek is enkel bedoeld voor suggesties complimenten en of opmerkingen niet voor info ed. Daarvoor kan u terecht bij contact offerte kelly malfroy maandag maart ruwbouw via de site happy bouwen zijn we terecht gekomen bij dsm. Na een vlot mailverkeer hadden we al snel ons eerste kennismakingsgesprek. Meteen was het duidelijk voor ons met deze mensen willen wij onze wonen bouwen. Bij elke stap werden we op de hoogte houden aanpassingen werden grondig besproken goede communicatie met onze architecte eerlijk correct gedetailleerde afrekeningen proper op de werf oog voor detail kwaliteitsvolle materialen zijn nog maar enkele dingen die me meteen te binnen schieten. Ik heb zo een goed gevoel bij deze mensen dat ik er bij een eventuele volgende nieuwbouw nooit zou aan twijfelen om terug met hun te werken meer info bekijken over aanbeveling construct Zelfs na het ruwbouw.

Kennisbank over Aanbeveling construct

.