Menu Sluiten

Handige Bouwmachines

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals.

Komatsu bouwmachines, van  handig compact… tot grote kracht…

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals en helpen u graag verder!

Onze Best Sellers

Wie zijn wij?

Dirk Van Loo begon 20 jaar geleden met betonpompwerken. Al snel was de ervaring dat er in België grote nood was aan betrouwbare leveranciers van bouwmachines. Snelheid, betrouwbaarheid maar vooral een goede service bleken moeilijk te vinden in de sector. En niets is erger dan een machine die voor langere tijd uitvalt en hierdoor de continuïteit van uw activiteiten in gevaar brengt.

Wij zijn niet bij de pakken blijven zitten en hebben zelf het heft in handen genomen. Wat begon als een servicebedrijf voor onze eigen activiteiten en een aantal goede relaties, groeide als snel uit tot een toonaangevende servicebedrijf in onze sector voor het leveren van nieuwe machines.

Ondertussen is ook dochter Anke Van Loo werkzaam in het bedrijf, zo is de opvolging verzekerd en weet je dat met ons ook de komende jaren de juiste partner hebt voor uw bouwmachines.

Komatsu Dealer

Onze gedrevenheid en passie voor bouwmachines is ook Komatsu niet ontgaan. Eind 2021 werden wij erkend Komatsu Dealer voor de Komatsu minigravers, graafmachines, midi graafmachines en wielladers. Maar ook voor informatie en prijzen van de grote machines helpen we u graag verder.

Niet helemaal zeker welke machine je nodig hebt?

Twijfel je nog welke machine voor jouw bouwbedrijf de juiste keuze is? Het aanbod Komatsu bouwmachines is zo groot dat we dit perfect begrijpen. Daarvoor zijn wij er! Onze jarenlange ervaring op het terrein helpt u de enige juiste keuze te maken. Neem gerust contact met ons op!

Wij helpen u op weg!

92446759244675

More info

tags: Wielladers – Komatsu Wielladers – Compacte Wielladers – Komatsu Compacte Wielladers – Komatsu Grote Wiellader – 

Wenst u meer info over handige bouwmachines kijk dan vlug op https://komatsu.vanlootechnics.be | Handige Bouwmachines

Bouw | Graafmachines | Bouwmachines | Bouwmateriaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Handige bouwmachines

infopromation.be blog contact werken bij promation catalogus over ons industrile automatisatie kastenbouw machines op maat retrofit machines industrile robots robotinstallatie op maat mogelijkheden cobots stapelrobot costacker vulrobot cofiller aanvoerrobot cofeeder visiesystemen controle geprinte data controle verpakkingen lokaliseren product machine vision hellegatstraat berlaar belgi automatisatie robotica visiesystemen catalogus contact promation is je specialist in automatisatie. Ons ruime aanbod heeft maar n doel jouw productie sneller en efficinter maken. Daarom denken wij altijd uitvoerig met je mee over wat jij precies nodig hebt en creren we je robots zodat die aan jouw wensen en behoeften.

services over jan referenties contact efffill fr referenties getuigenis van bastelaere van bastelaere bvba is specialist in land en tuinbouwmachines in lokeren. Bij het onderbrengen van haar tuinbouwafdeling in een nieuwe vennootschap avb tuintechniek bvba met nieuwe locatie bleek de opslagplaats voor wisselstukken zeer beperkt. Tegelijk besliste van bastelaere om over te schakelen naar het beheerpakket carfacm handige bouwmachines schatting aanvragen Een ideaal moment dus om op zoek te gaan naar een geautomatiseerde magazijnoplossing. Het werd een hnel rotomat lagerlift geleverd door ddd technics en georganiseerd door jan de graeve bvba. we dachten eerst aan een tweedehandssysteem vertelt zaakvoerder tim van bastelaere maar daar bleken uiteindelijk nog heel wat aanpassingen aan nodig. Daarom hebben we voor een nieuw systeem geopteerd Bekommernis over handige bouwmachines Voor de organisatie van het magazijn kwamen we bij jan terecht die goede recensies kreeg van een aantal van mijn collega s. Hij kon goed omschrijven wat voor ons de beste manier was om het magazijn efficint te vullen. Dat gaf ons een gans andere kijk op magazijnbeheer na .

Wat je wil weten over Handige bouwmachines

by products search alle machines contacteer ons hydraulische graafmachine minigraver midi graafmachine op rupsen midi graafmachine op wielen rupsgraafmachine graafmachine op wielen mijnbouwgraafmachine graaflaadmachines graaflaadmachines wiellader compacte wiellader wiellader schrankladers schrankladers dumpers knikdumpers mechanische dumpers elektrische dumpers bulldozers grote bulldozers medium bulldozers compacte bulldozers motorgraders motorgraders mobiele brekers mobiele brekers betrouwbaarheid innovatie milieuvriendelijk performantie precisie met grote kracht mini graafmachinesmeer informatie efficint bergen werk verzetten wielladersmeer informatie geen job te moeilijk graafmachinesmeer informatie komatsu bouwmachines van handig compact… Tot grote kracht… Van loo technics is erkend komatsu dealer. Van erg handige minigravers tot krachtige wielladers graafmachines en bulldozers je ontdekt hier het volledige gamma komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals en h.