Menu Sluiten

Primers Belgie

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Afwerkmateriaal voor professionele en doe-het-zelvers

Sleurs Mortels en Gipsen is een groothandel in binnenafwerking voor zowel professionele als particuliere klanten. Alsook verdeler van constructieve mortels voor ruwbouw.

Wij bij Sleurs Mortels en Gipsen proberen steeds te anticiperen. Zo houden wij nauwgezet de nieuwe ontwikkelingen op de markt in de gaten. Ook geven wij op regelmatige tijdstippen samen met onze leveranciers infosessies in onze speciaal ingerichte lokalen te Houthalen en Pelt.

Daarnaast werd er de laatste jaren flink geïnvesteerd in het rollend materieel. Met de aankoop van onze nieuwe vrachtwagens, voorzien van speciale laadkranen die tot 20 meter kunnen reiken met kantelhaak, zijn wij in de mogelijkheid om onze klanten tot op hun wenken te bedienen. Met 3 vrachtwagens continu op de baan proberen we ook zo flexibel mogelijk te zijn in onze levertermijnen. Zo hebben we onze levertermijnen kunnen inkorten tot gemiddeld 1-2 werkdagen, maar same-day-delivery is al lang geen uitzondering meer!

Ons aanbod:

Onze diensten:

Bijkomend werd er flink ingezet op onze technische dienst. Zo beschikken ze nu over speciaal ingerichte bestelwagens voorzien van alle mogelijke wisselstukken. Hierdoor staan we continu paraat om in een mum van tijd alle onvoorziene problemen op de werf op te lossen.

Kortom: wij zijn klaar voor de toekomst!

31896093189609

More info

tags: Primers – Droogbouw – Sierlijsten – Leveranciers Primers – Handelaars Primers – 

Wenst u meer info over primers belgie kijk dan vlug op https://sleursonline.be/nl/ | Primers Belgie


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Primers belgie

NO AI

nl fr en de startpagina nieuws van hoof w contact zoek naar zoekknop nl nl fr en de machines voegvoorbereiding. voegfreestechniek smeltketels met manueel roerwerk smeltketel met motorroerwerk voegvultoestel voegvultechniek toebehoren voor voegvulling gietasfalttechniek emulsiespuitmachines bitumentransport speciale uitrustingen emulsiespuittechniek asfaltopwarmtechniek wegmarkeringstoestellen lichte toestellen voor grondverdichting lichte toestellen voor grond en asfaltverdichting verlichting voor wegenwerken producten asfaltherstelling voegvulproduct voegband afdichtingsproduct gietasfaltproduct primer speciale verharding wegmarkeringsproduct dakwerkproduct werktuigen amp toebehoren reinigingsproduct tweedehands verhuur machines voegvoorbereiding voegfreestechniek smeltketels met manueel roerwerk smeltketel met motorroerwerk voegvultoestel voegvultechniek toebehoren voor voegvulling gietasfalttechniek emulsiespuitmachines bitumentransport speciale uitrustingen emulsiespuittech.

menu gamma tegels bouwmaterialen dakbedekking gipsen werfgereedschappen over ons promoties contact jobs verlof webshop verkoopsvoorwaarden wij zijn momenteel gesloten welkom bij vanhulle het bedrijf bouwcenter vanhulle nv staat al voor meer dan een kwart eeuw ervaring in het aanleveren van bouwmaterialen en toebehoren primers belgie raming aanvragen Een groothandel die zich voornamelijk richt op professionelen maar evengoed ook op doehetzelvers en particulieren. Veelzijdig in bouwmaterialen verpakte goederen bouwmaterialen gamma gamma bouwmaterialen verpakte goederen bouwcenter vanhulle biedt een uitgebreid gamma aan verpakte goederen die zowel per stuk als per pallet kunnen afgehaald of geleverd worden. Een volledige opsomming is te omvangrijk vandaar een greep uit ons aanbod zakgoederen cement van de gekende merken zoals ccb holcim diamur… Ook verkrijgbaar in plastic zakken lijmen en voegsel van weber gipsen van knauf en cantillana alsook verpakt.

Interesse in Primers belgie

raadplegen vestigingen raadplegen pallmann klantenservice technische vragen email versturen vestigingen aanspreekpunt vindt de juiste persoon handelaar onderhoudspunt vindt de juiste persoon zoek zoek belgi producten productoverzicht full color magic oil color collection een compleet assortiment in alles voor parket. Met hoogwaardige producten voor een kwalitatief eindresultaat de mogelijkheden van primers belgie Van de ondergrondvoorbereiding lijmen en afwerkingsproducten tot machines en onderhoudsproducten. Bekijk ons complete productassortiment. Service klantendienst partners opleidingen floor ever magazine garantiesysteem downloadcenter wij zijn een professionele leverancier met een compleet assortiment producten voor de nieuwe installatie renovatie en onderhoud van parketvloeren. Naast de hoogwaardige producten en systemen bieden wij een uitgebreide service op het gebied .