Menu Sluiten

Isolatie Dak

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Meer info

tags: Isolatiematerialen – Isolatie – Isolatie Dak – Isolatie Vloer – Isolatie Op Rol – 

Wenst u meer info over isolatie dak kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Isolatie Dak

Bouw | Sanitair | Hout | Bouwmateriaal | Deuren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatie dak

samdakwerkenvanhooren.be volg ons op facebook over ons beurzen realisaties wat we doen premie nodig werkwijze contact gratis offerte home wat we doen premie nodig werkwijze contact gratis offerte over ons beurzen realisaties ontmossen coating dakisolatie bovendaks isoleren velux dakramen hellende daken platte daken groendaken bovendaks isoleren isolatieplaten van isotecnaast de traditionele isolatietechniek staat dakwerken vanhooren ook in voor een vakkundige plaatsing van allinone isolatiesystemen of sarking isolatie aan de buitenzijde van uw dak. Met de prefabriceerde isolatieplaten van isotec voert u zowel isolatie als dakbedekking in eacuteeacuten fase uit isolatie dak zijn vaak veelgevraagd Zo bespaart u op werkuren eacuten materiaal het isotec isolatiesysteem combineert meerdere bouwlagen en biedt een uitstekende thermische en akoestische isolatie. De isolatieplaten zijn zelfondersteunend licht en stevig. Hierdoor hoeven bestaande constructies zelden verstevigd te worden. Wi.

home premies faq over ons contact muurisolatie vloerisolatie dakisolatie gevelwerken dakwerken bel vraag uw offerte aan vrijblijvend plaatsbezoek ontdek het antwoord op al je vragen. All muurisolatie vloerisolatie dakisolatie gevelwerken dakwerken premies veelgestelde vragen selecteer de categorie aan de linker kant om faq s van die activiteit te vinden. Langs binnen of buiten isoleren in belgieuml wordt een minimum rwaarde van gehanteerd lees meer over isolatie dak Op basis van deze minimum thermische weerstand het type constructie kepergording van cm of spantendak van cm het budget en of deze ruimte die moet geiumlsoleerd worden bereikbaar is wordt een beslissing genomen. Indien heel de zolder al afgewerkt is is het aangeraden om deze houtconstructie in te blazen langs de buitenzijde bij een spantendak of om een sarking dak te plaatsen bij een kepergording dak. Soms wordt ook een mix van technieken toegepast om tot de juiste oplossi.

Informatie over Isolatie dak

ga naar inhoud zoeken naar eiken bijgebouwen moderne bijgebouwen terrassen op maat poorten op maat bouwpakketten contact afspraak maken zoeken naar eiken bijgebouwen moderne bijgebouwen terrassen op maat poorten op maat bouwpakketten contact afspraak maken eiken bijgebouwen moderne bijgebouwen terrassen op maat poorten op maat bouwpakketten contact afspraak maken terrassen op maatadmint terrassen op maat terrassen op maat luxueuze poolhouse in engelse stijl deze klanten kozen voor een een luxueuze poolhouse in engelse landelijke stijl. De totale constructie werd opgetrokken in eik de ramen zijn vervaardigd in zwart smeedijzer. Zowel het rieten dak als het schrijnwerk isolatie en de afwerking behoorden tot ons takenpakket. Terras op hoogte tropisch harhout buitentrap leuning hardhout inox luxueuze poolhouse in engelse stij.