Menu Sluiten

Ventilatie Hamme

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Airco installateur Hamme & Waasland

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken. De gedane ervaring bij verschillende aircoleveranciers Daikin, Hitachi en Hisene en de gedane ervaring bij verschillende installatiebedrijven zorgt ervoor dat wij in 2019 de sprong hebben gewaagd naar een zelfstandige onderneming. Onze droom: een gezonde KMO airco installateur Hamme.

Waar klanten terecht kunnen voor al hun vragen omtrent airco, warmtepompen, ventilatie en sanitaire installaties. Enkele vragen van onze klanten zijn: Kan airco ook verwarmen? Hoeveel kost een airconditioning op mijn kamer? Moet ik altijd een buitenunit hebben? Verkoop je ook mobiele airco? Hoeveel binnenunits kan je op één buitenunit aansluiten? En nog vele andere vragen.  

Samengevat zijn wij een airco installateur Hamme en het bredere Waasland die werkt met passie voor het vak. 

*Koeltechnisch erkenningsnummer LNE: ENREF/1806 / Persoonlijk erkenningsnummer LNE/ERK/OCKS/2019/001/I_I_44

92435919243591

Meer info

tags: Installateur Technieken – Installatietechnieken Hamme – Installatietechnieken Waasland – Ventilatie Hamme – Verwarming Hamme – 

Wenst u meer info over Ventilatie Hamme kijk dan vlug op https://lec-energysolutions.be/ | Ventilatie Hamme

Desinfectie | Airconditioning | Bouw | Warmtepompen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ventilatie Hamme

javascript is niet ingeschakeld. Hoewel deze site te gebruiken is zonder javascript raden we voor een optimale ervaring aan javascript in te schakelen. Studiebureau tekenbureau referenties contact studiebureau tech is een zelfstandig studiebureau sinds gespecialiseerd in technische studies voor verschillende markten particuliere woningen appartementen kmo s industrie schoolgebouwen commercile ruimten laag energie passief gebouwen en zo voort Ventilatie Hamme zijn zeer populair Naast de klassieke oplossingen bieden we bijzondere aandacht aan duurzame energie wkk zonnepanelen warmtepompen en windenergie. We verzorgen de technische studie voor uw sanitair elektriciteit data en telecommunicatie brandbescherming.

infowimrossie.be zwaanaardestraat sintniklaas home warmtepompen airco amp koeling ventilatie privacy policy contact offerte wim rossie installateur van airconditioning en warmtepompen wim rossie installateur van airconditioning en warmtepompen in oostvlaanderen wim rossie installateur van airconditioning en warmtepompen in oostvlaanderen warmte en koeling anno verwarming klimaatregeling sanitair warm water het zijn nutsvoorzieningen die allemaal hun prijskaartje hebben. Tegelijk zijn het domeinen die op technologisch vlak voortdurend evolueren in functie van een maximale efficintie duurzaamheid en energiezuinigheid. Met mijn bedrijf wim rossie bvba uit sintniklaas ben ik al jaar actief in deze sector. Ik volg de innovaties op het gebied van warmtevoorziening airco ventilatie en koeling op de voet en ben dus uw partner bij uitstek om u deskundig te adviseren. Warmtepompen bent u genteresseerd in warmtepompen dan bent u bij mij zeker aan het juiste adres. Ik kan u alle uitleg verschaffen over de verschillende typ.

Kundigheid over Ventilatie Hamme

climatex veiligheid preventie en energieadvies home diensten in de kijker portfolio contact home projecten project in de kijker woning te buggenhout woning te buggenhout van hamme architecten visie van de architect onze visie over bouwen steunt erop dat we als architect een project ontwerpen dat tegemoet komt aan de persoonlijke wensen van de bouwheer ook op energetisch vlak Een alternatief voor Ventilatie Hamme Met het stijgen van de energieprijzen en de bewustwording dat we het leefmilieu moeten sparen wordt er meer en meer energiezuinig gebouwd en verbouwd. Bijgevolg hebben wij met ons kantoor hier de nodige expertise in opgebouwd om toekomstige verbouwers hierin te begeleiden. Wij worden hierbij ondersteund door gespecialiseerde bouwpartners zoals climatex nv. Niet alleen de gebouwenschil werd geoptimaliseerd er werd tevens gekozen voor energiebewuste technieken warmtepomp en mechanische ventilatie met warmteterugwinning. Van hamme architecten technische fiche gebouw e k nettoener.