Menu Sluiten

Techbim Bibliotheek

OVERZICHT is een autoriteit op vlak van de ‘Building Information Model’-methodologie. We zijn ervan overtuigd dat BIM van ‘den bouw’ een betere plek kan maken. BIM zorgt voor een efficiënte manier van communiceren die dubbel werk minimaliseert.

READY TO BIM?

Met meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in een brede waaier aan expertises werkt OVERZICHT aan lange-termijn houdbaarheid en duurzame samenwerkingen. De toekomst heeft vele interessante uitdagingen in petto, die we samen aangaan!

Onze visie

OVERZICHT is een autoriteit op vlak van de “Building Information Model”-methodologie. BIM zorgt voor een efficiënte manier van communiceren in alle fases van het bouwproces. Geen dubbel werk, minder fouten, minder faalkosten, meer overzicht.

Onze diensten

OVERZICHT voorziet innovatieve BIM-ondersteuning op maat van uw bedrijf en/of uw bouwprojecten. Daarnaast werken we ook bouwkundige studies rond technieken en stabiliteit uit. Dat doen we eveneens volledig in 3D.

Onze klanten

We ondersteunen een brede waaier aan bouwprofessionals met onze BIM-diensten. Van architecten, aannemers en bouwbedrijven tot projectontwikkelaars en overheden. Ontdek hoe BIM ook u meer OVERZICHT kan bieden. Meer weten

Geinteresseerd in onze diensten? Contacteer ons

00443810044381

Meer info

tags: Bim – Bim Manager – Bim Bouwer – Bim Ondersteuning – Building Information Model – 

Wenst u meer info over techbim bibliotheek kijk dan vlug op https://www.overzicht.co | Techbim Bibliotheek

Software | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Techbim bibliotheek

facebook linkedin twitter jobs blog support en fr bim application suite revit mep opleiding over witas contact demo aanvragen menu menu witas witas masters in mep als software en dienstenbedrijf met als doel mep en bim in uw bedrijf te verenigen heeft de expertise van witas klanten geholpen om bimklaar te worden techbim bibliotheek is gewoon uw perfecte keuze Door gebruik te maken van de revitbibliotheken van witas in combinatie met de selector die deel uitmaakt van de witas bim applicatie suite bent u in staat om uw bimgebruik naar een hoger niveau te tillen. En u bent u klaar voor de toekomst lees alles over onze software of leer er meer over tijdens een van onze opleidingen klanten houden van witas en witas houdt van haar klanten als masters in mep helpt witas klanten op de birein te stappen of om .

diensten projecten klanten team vacatures contact bimcordinatie bimmanagement bimmodeling revit implementatie techniekenstudies dienstenprojectenklantenteamvacaturescontact ready to bim were ready to talk bimcordinatiebimmanagementbimmodelingrevit implementatietechniekenstudies bekijk ook eens techbim bibliotheek techniekenstudies overzicht levert naast bimondersteuning ook bouwkundige studies. Als techniekenbureau beschikken we over een stevig fundament om onze klanten te ondersteunen in volgende disciplines hvac ventilatie verwarming actieve en passieve koeling geothermie warmtenetten sanitair sanitaire toestellen koud en warmwaterverdeling afvoerinstallaties en riolering regenwaterrecuperatie elektriciteit hoogspanning laagspanning datanett.

Inlichtingen over Techbim bibliotheek

.