Menu Sluiten

Techniekenstudies

OVERZICHT is een autoriteit op vlak van de ‘Building Information Model’-methodologie. We zijn ervan overtuigd dat BIM van ‘den bouw’ een betere plek kan maken. BIM zorgt voor een efficiënte manier van communiceren die dubbel werk minimaliseert.

READY TO BIM?

Met meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in een brede waaier aan expertises werkt OVERZICHT aan lange-termijn houdbaarheid en duurzame samenwerkingen. De toekomst heeft vele interessante uitdagingen in petto, die we samen aangaan!

Onze visie

OVERZICHT is een autoriteit op vlak van de “Building Information Model”-methodologie. BIM zorgt voor een efficiënte manier van communiceren in alle fases van het bouwproces. Geen dubbel werk, minder fouten, minder faalkosten, meer overzicht.

Onze diensten

OVERZICHT voorziet innovatieve BIM-ondersteuning op maat van uw bedrijf en/of uw bouwprojecten. Daarnaast werken we ook bouwkundige studies rond technieken en stabiliteit uit. Dat doen we eveneens volledig in 3D.

Onze klanten

We ondersteunen een brede waaier aan bouwprofessionals met onze BIM-diensten. Van architecten, aannemers en bouwbedrijven tot projectontwikkelaars en overheden. Ontdek hoe BIM ook u meer OVERZICHT kan bieden. Meer weten

Geinteresseerd in onze diensten? Contacteer ons

00443810044381

Informatie over techniekenstudies:

Hoewel veel bedrijven goed werk verrichten, wordt techniekenstudies vaak in een donker hoekje gehouden. Een gebrek aan communicatie is een belangrijke belemmering voor de duurzaamheid van het beroep op lange termijn. Hieronder volgen enkele voorbeelden van succesvol onderzoek in de architectuur.

Ten eerste is het vakgebied architectuur een zeer apart vakgebied, met een eigen kennisbasis en eigen procedures. Dit betekent dat techniekenstudies specifieke richtlijnen en methoden moet volgen. Deze onderzoekspraktijken moeten relevant zijn voor de discipline en voldoen aan aanvaarde criteria. Ook moeten detechniekenstudies de grenzen van het debat overschrijden en zelf een legitieme praktijk worden. Door er een onafhankelijk, interdisciplinair va.

Meer info

tags: Bim – Bim Manager – Bim Bouwer – Bim Ondersteuning – Building Information Model – 

Wenst u meer info over techniekenstudies kijk dan vlug op https://www.overzicht.co | Techniekenstudies

Bouw | Software | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Techniekenstudies

skip to content menu close home diensten referenties opleidingen over ons jobs contact menu home diensten referenties opleidingen over ons jobs contact creatief in technieken studiebureau creteq geeft praktisch technisch advies of het nu gaat over technieken duurzame energie epb amp ventilatieverslaggeving industrile elektriciteit veiligheid amp preventie asbest amp sloopinventarisatie of energiestudies we bieden een to the point antwoord op elke vraag. Onze adviezen herleiden een complex probleem tot een helder antwoord om jouw project zo efficint mogelijk te laten verlopen. Als gepassioneerde betrokken en betrouwbare experts gaan we creatief om met technieken ongeacht de omvang en complexiteit van het project techniekenstudies informatie aanvragen praktijkgericht onze focus de praktische uitvoerbaarheid van projecten bekijk hier onze referenties tot het laatste schroefje van conceptanalyse tot realisatie en beheer wij ondersteunen je gedurende het volledige bouwproces dit is onze werkwijze gepassioneerde experts van techniek.

facebook linkedin mooi https t.co vhlgqpmi bast menu hoofdnavigatie home over bast projecten innovatie nieuws contact epb en energiestudie voor project leiekouter info project epb en energiestudie voor project leiekouter architecten architecten bvba partners epb en energiestudie bast restauratie origin landschap wirtz international stabiliteit nico terryn bvba technieken studiebureau schoonackers appartement technieken nieuwbouw . Tussen de nederkouter en de achterliggende leie in hartje gent bouwt de projectontwikkelaar oryx twee herenhuizen en enkele andere gebouwen om tot het woonproject leiepoort. Aan de achterkant bij de leie verrijzen twee nieuwe gebouwen. Het complex zal appartementen en twee woningen tellen een grote gemeenschappelijke parktuin en twee gerestaureerde tuinpaviljoenen. Daarmee pikt het project leiepoort in op de woningboom op en rond de kouter waar vooral kantoren veranderen in exclusieve appartementen. Er werd een architectuurwedstri.

De discipline van Techniekenstudies

home diensten verhuur contact diensten wij zijn gespecialiseerd in alles wat met koeling en air conditioning te maken heeft Het uitpluizen van techniekenstudies Een overzicht koeltechniek studie installatie onderhoud herstelling air conditioning verhuur van koelwagens wij gebruiken steeds de beste producten en steunen op de kwaliteit van onze leveranciers argo en acb airconditioning bvba ronamar rauwstraat laakdal tel gsm ruttenrskynet.be copyright inloggen beheer webmail webdesign by yools.com .