Menu Sluiten

Pleisteren Van Muren Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Je professionele bouwmaterialen bij Bouwpunt kopen, heeft zo zijn voordelen

Al meer dan 65 jaar staan wij tot jouw dienst voor levering van bouwmaterialen en tegels. De kwaliteit van de geleverde materialen plaatsen wij centraal. Bij Bouwpunt Van der Gucht vind je dan ook de meest gerenommeerde fabrikanten terug.

Bovendien zorgen wij voor een permanente opleiding van ons personeel. Ons volledig team moet er immers voor zorgen dat wij jou binnenkort tot één van de vaste, tevreden klanten mogen rekenen.

Samen sterk

De Bouwpunt groep bundelt de krachten van verschillende bouwmaterialenwinkels. In de Bouwpunt vestigingen kan je zowat alle professionele bouwmaterialen vinden die je nodig hebt voor een nieuwbouw- of renovatieproject. Het gamma strekt zich uit van funderingsmaterialen tot en met interieurafwerking. Je vindt bij Bouwpunt dus echt alles wat je nodig hebt onder 1 dak.

Naast het standaardassortiment bieden onze Bouwpunt vestigingen ook toegepaste productgamma”s aan. Onze Bouwpunters hebben namelijk elk hun eigen specialisme en expertise uitgebouwd. Voor dergelijke materialen en het bijhorende advies kan je uiteraard terecht bij die gespecialiseerde Bouwpunt vestiging, maar je kan deze specifieke of maatwerkproducten ook vanuit een andere Bouwpunt vestiging bestellen. Onze doeltreffende interne communicatie en logistiek zorgen ervoor dat de bestelling van bij de expert tot in het bouwcenter in je buurt geraakt of zelfs rechtstreeks op de werf geleverd wordt.

Als groep kopen we die professionele bouwmaterialen ten slotte ook in grotere aantallen bij de fabrikanten aan. Dat vertaalt zich in competitieve prijzen en een interessant financieel voordeel voor jou.

Meer informatie of een gratis prijsaanvraag? Contacteer ons 

25008572500857

Meer info

tags: Snelbouwstenen Kopen – Betonblokken Kopen – Cellenbetonblokken Kopen – Bouwplaten Kopen – Assortiment Dakramen – 

Wenst u meer info over Pleisteren Van Muren Temse kijk dan vlug op https://www.vandergucht.be/ | In Temse kan je de prijs van mdf plaat vinden

Bouwmateriaal | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Pleisteren Van Muren Temse

twizzi nl fr login login emailadres wachtwoord wachtwoord vergeten aangemeld blijven inloggen inloggen met je facebook account inloggen met facebook hoe werkt het opdrachten inschrijven vakman plaats gratis je opdracht ook gratis offertes en reacties ontvangen plaats vrijblijvend je opdracht omschrijf het uit te voeren werk of klus vraag vrijblijvend offertes vakgebied manueel selecteren kies een rubriek bouwen en verbouwen badkamer en toilet verwarming water en gas daken en dakgoten ramen deuren en verandas elektriciteit beton en chapewerken keukens schilderenen behangen schoonmaak afbraakwerken pleisteren en stukwerk vloeren en betegelen hout en schrijnwerkerij tuin verhuizen en transport diversen isoleren klussen algemeen terrassen en opritten onderaanneming Pleisteren Van Muren Temse leverancier kies een onderrubriek kies een zo goed mogelijk passend vakgebied zo vinden de vakmannen jouw opdracht beter. Postcode of gemeente v.

home over ons producten in de kijker contact verf caparol libert ralston pureoriginal producten oer lijnolieverf coatright de van caparol kalei gevelisolatiecrepi inthermo houtvezelplaten cantex silicone roof coating cantex vloeibaar rubber houtbescherming decoratie toebehoren verhuur specials kalkverf fresco kalkverf voor een prachtig mat effect. Kalkverf is een natuurproduct met veel voordelen het is mineraal en dus milieuvriendelijk het voorkomt vochtproblemen is zeer ademend en sluit de muur niet af heeft een unieke bijzonder mooie uitstraling is onbrandbaar is schimmel en moswerend zorgt het voor een aangename atmosfeer in de ruimte. L euro. Incl. .l euro. Incl Enige aanwijzing over Pleisteren Van Muren Temse L euro. Incl. Classico regular super mat met een fluweelachtige uitstraling. Voor een intens mooie kleur op muren en meubelen vol van kleur en super mat licht afwasbaar mi.

Kennis over Pleisteren Van Muren Temse

.