Menu Sluiten

Betonpompspecialist

Van Loo Technics staat als officieel servicepunt van Schwing-Stetter voor een uitstekende service. We beperken ons niet tot enkel de verkoop, we staan erop dat elke machine bij aflevering voldoet aan de Belgische wetgeving.

Betonpompen, Betonmixers en Pompmixers

Schwing Stetter is een topmerk van Duitse oorsprong. In hun gamma vind je betonpompen en betonmixers. Kenmerkend voor hun machines zijn de hoge inruilwaarde.

Van Loo Technics is jouw ideale Schwing-Stetter partner. Wij zijn uw verkooppunt voor alle nieuwe betonpompen en betonmixers, en als servicepunt voor België helpen u ook verder met alle officiële Schwing-Stetter onderdelen. Wij zijn vooral werkzaam in België, Nederlands Limburg en Brabant.

Onze producten

Onderhoud

Dankzij onze kennis en de goede samenwerking met allerhande merken zoals Mercedes, MAN, Volvo, enz… kunnen we aan al uw wensen voldoen.

Wisselstukken

Ons magazijn is uitgerust met de meeste onderdelen voor zowel betonpompen als mixers, deze kunnen zowel afgehaald, opgestuurd als gemonteerd worden in onze werkplaats. Wij werken enkel met originele onderdelen.

Lees meer

Van Loo Technics staat als officiëel servicepunt van Schwing-Stetter voor een Uitstekende Service

92446789244678

More info

tags: Betonpompen – Betonpomp Kopen – Betonpompen Schwing Stetter – Schwing Stetter Betonpompen Op Vrachtwagen – Schwing Stetter Betonpomp – 

Wenst u meer info over betonpompspecialist kijk dan vlug op https://schwing-stetter.vanlootechnics.be | Betonpompspecialist

Betonwerken | Bouwmateriaal | Betonpompen | Betonverwerking | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Betonpompspecialist

nieuw adres poeierstraat balen menu onze producten betonpompen betonmixers pompmixers stationaire betonpompen spoelbox referenties over ons van loo technics onderdelen en service close contact een beetje over onszelf… Van loo technics van loo technics is gevolueerd van een betonpompspecialist naar een erkend verdeler en servicepunt van schwing stetter betonpompspecialist zorgt voor een snelle ROI onze missie een echt verschil maken voor onze klanten… Door een jarenlange ervaring in de betonpompsector te combineren met een gedegen service en een ruim onderdelenmagazijn het begon allemaal bijna jaar geleden… Dirk van loo begon nu bijna jaar geleden met betonpompwerken. Eerst met n pomp gevolgd door de traditionele groei van veel beginnende bedrijven. altijd dachten we vooruit en vanaf het begin wilden we meer zijn dan alleen een specialist in betonpompwerken zijn. vanaf de dag hebben we altijd gekozen voor kwaliteit en dan kom je in ons vakgebied automatisch uit bij schwing en bij mercedesbenz de voordelen van betonpompspecialist Van het een kwam het ander de duitse fabrikant van schwing vroeg ons om een verkoop en servi.

.

De discipline van Betonpompspecialist

.