Menu Sluiten

Komatsu Bouwmachines

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals.

Komatsu bouwmachines, van  handig compact… tot grote kracht…

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals en helpen u graag verder!

Onze Best Sellers

Wie zijn wij?

Dirk Van Loo begon 20 jaar geleden met betonpompwerken. Al snel was de ervaring dat er in België grote nood was aan betrouwbare leveranciers van bouwmachines. Snelheid, betrouwbaarheid maar vooral een goede service bleken moeilijk te vinden in de sector. En niets is erger dan een machine die voor langere tijd uitvalt en hierdoor de continuïteit van uw activiteiten in gevaar brengt.

Wij zijn niet bij de pakken blijven zitten en hebben zelf het heft in handen genomen. Wat begon als een servicebedrijf voor onze eigen activiteiten en een aantal goede relaties, groeide als snel uit tot een toonaangevende servicebedrijf in onze sector voor het leveren van nieuwe machines.

Ondertussen is ook dochter Anke Van Loo werkzaam in het bedrijf, zo is de opvolging verzekerd en weet je dat met ons ook de komende jaren de juiste partner hebt voor uw bouwmachines.

Komatsu Dealer

Onze gedrevenheid en passie voor bouwmachines is ook Komatsu niet ontgaan. Eind 2021 werden wij erkend Komatsu Dealer voor de Komatsu minigravers, graafmachines, midi graafmachines en wielladers. Maar ook voor informatie en prijzen van de grote machines helpen we u graag verder.

Niet helemaal zeker welke machine je nodig hebt?

Twijfel je nog welke machine voor jouw bouwbedrijf de juiste keuze is? Het aanbod Komatsu bouwmachines is zo groot dat we dit perfect begrijpen. Daarvoor zijn wij er! Onze jarenlange ervaring op het terrein helpt u de enige juiste keuze te maken. Neem gerust contact met ons op!

Wij helpen u op weg!

92446759244675

More info

tags: Wielladers – Komatsu Wielladers – Compacte Wielladers – Komatsu Compacte Wielladers – Komatsu Grote Wiellader – 

Wenst u meer info over komatsu bouwmachines kijk dan vlug op https://komatsu.vanlootechnics.be | Komatsu Bouwmachines

Bouw | Bouwmateriaal | Graafmachines | Bouwmachines | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Komatsu bouwmachines

onderdelen spare parts om uw machines in optimale conditie te houden adviseren wij het gebruik van originele onderdelen. Zowel voor onderhoud als voor reparaties hebben wij de meest gangbare onderdelen in voorraad in onze magazijnen in heesch papendrecht en staphorst. Van de volgende merken machines hebben wij een uitgebreide voorraad liugong case komatsu dieci kramer cummins dampa en vibromax. Ook onderdelen welke niet in voorraad zijn kunnen wij uiteraard snel leveren komatsu bouwmachines binnen ieders budget Daarnaast kunnen wij voor al uw andere machines de benodigde onderdelen leveren. Als dealer van itr leveren wij ook slijtagedelen voor alle merken machines zoals rijwerken idlers sprockets voor graafmachines en minigravers alsook beitels voor sloophamers en messenstaal voor graafbakken. Tevens beschikken wij in heesch en staphorst over slangenpersen waarmee we alle s.

bedrijf videos nieuws merken nieuwsbrief welkom landbouw machines tuinbouw machines occasies fotos contact agrishop damme ons aanbod manitou deutz fahr tuinbouw landbouwmachines land en tuinbouw dit is de zaak voor jou .. merken manitou manitou group is a french industrial compagny with an international scope specialized in material h… Deutz fahr de lange geschiedenis van deutzfahr is met n naam nauw verbonden nicolaus august otto richtte … Komatsu komatsu producten staan wereldwijd bekend om hun hoge technologie productiviteit betrouwbaarheid … Ausa ausa is de wereldwijde fabrikant van compacte industrile voertuigen voor het verplaatsen van mater… Contactgegevens bvba huygebaert amp zoon brieversweg moerkerke nancy.lamoteskynet.be gallerij social webdesign by mywebsitebuilder.co.

Interesse in Komatsu bouwmachines

by products search alle machines contacteer ons hydraulische graafmachine minigraver midi graafmachine op rupsen midi graafmachine op wielen rupsgraafmachine graafmachine op wielen mijnbouwgraafmachine graaflaadmachines graaflaadmachines wiellader compacte wiellader wiellader schrankladers schrankladers dumpers knikdumpers mechanische dumpers elektrische dumpers bulldozers grote bulldozers medium bulldozers compacte bulldozers motorgraders motorgraders mobiele brekers mobiele brekers betrouwbaarheid innovatie milieuvriendelijk performantie precisie met grote kracht mini graafmachinesmeer informatie efficint bergen werk verzetten wielladersmeer informatie geen job te moeilijk graafmachinesmeer informatie komatsu bouwmachines .