Menu Sluiten

Bim Uitvoeringsplannen

OVERZICHT is een autoriteit op vlak van de ‘Building Information Model’-methodologie. We zijn ervan overtuigd dat BIM van ‘den bouw’ een betere plek kan maken. BIM zorgt voor een efficiënte manier van communiceren die dubbel werk minimaliseert.

READY TO BIM?

Met meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in een brede waaier aan expertises werkt OVERZICHT aan lange-termijn houdbaarheid en duurzame samenwerkingen. De toekomst heeft vele interessante uitdagingen in petto, die we samen aangaan!

Onze visie

OVERZICHT is een autoriteit op vlak van de “Building Information Model”-methodologie. BIM zorgt voor een efficiënte manier van communiceren in alle fases van het bouwproces. Geen dubbel werk, minder fouten, minder faalkosten, meer overzicht.

Onze diensten

OVERZICHT voorziet innovatieve BIM-ondersteuning op maat van uw bedrijf en/of uw bouwprojecten. Daarnaast werken we ook bouwkundige studies rond technieken en stabiliteit uit. Dat doen we eveneens volledig in 3D.

Onze klanten

We ondersteunen een brede waaier aan bouwprofessionals met onze BIM-diensten. Van architecten, aannemers en bouwbedrijven tot projectontwikkelaars en overheden. Ontdek hoe BIM ook u meer OVERZICHT kan bieden. Meer weten

Geinteresseerd in onze diensten? Contacteer ons

00443810044381

Meer info

tags: Bim – Bim Manager – Bim Bouwer – Bim Ondersteuning – Building Information Model – 

Wenst u meer info over bim uitvoeringsplannen kijk dan vlug op https://www.overzicht.co | Bim Uitvoeringsplannen

Software | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bim uitvoeringsplannen

bedrijf projecten werking team partners jobs contact werking home onze werkwijze bim project klik hier voor meer info bim project lees meer offerte op basis van uw plannen aangevuld met zoveel mogelijk technische informatie van uw bouwproject maken wij een offerte voor een stabiliteitsstudie. Bezorg ons zeker het sonderingsverslag als dat beschikbaar is bim uitvoeringsplannen informatie inwinnen Voorstudie in overleg met de architect en of opdrachtgever bespreken we de plannen van uw bouwproject. Op basis van de ontwerpplannen maken wij een predimensionering van alle structurele elementen. Aanbestedingsdossier als uw bouwproject dat vereist stellen wij in nauw overleg met de opdrachtgever en de architect een aanbestedingsdossier samen. Plannen stabiliteitsberekeningen meetstaten lastenboek … Dit pakken wij volledig van a tot z aan van allereerste schetsen .

overslaan en naar de inhoud gaan designexpress info nl fr pl vakgebieden architectuur interieur interieurbouw stedenbouw amp openbare ruimte tuinontwerp amp uitvoering events amp entertainment bim training trainers basistraining vakspecifieke training architectuur bim vakspecifieke training interieur vakspecifieke training tuin amp landschap vakspecifieke training interieurbouw maatwerktraining gratis introducties support campus nieuws amp events store vectorworks shop service select studentpro productvergelijking lemiste rail baltic terminal architects architectuur vectorworks is de ultieme ontwerpsoftware van schets naar bim De verscheidenheid van bim uitvoeringsplannen Gratis demo ontdek meer bekijk showreel eindejaarspromo korting op vectorworks geniet van dit aanbod vectorworks inc. Totale ontwerpvrijheid vectorworks onde.

Meer info over Bim uitvoeringsplannen

nl en home diensten diensten consulting engineering implementation over ons referenties blog jobs contact home diensten diensten consulting engineering implementation over ons referenties blog jobs contact nl en terug naar overzicht home diensten implementation implementation de implementatiediensten van van looy group zijn erop gericht om het gedegen ontwerp van uw logistiek project op een efficieumlnte en effectieve manier te realiseren. De uitvoeringswerken van verschillende betrokken partijen worden minutieus gecooumlrdineerd bijgestuurd en geeumlvalueerd. Tijd kosten en scope worden in nauwe samenwerking met de klant gemonitord en gerapporteerd. Om de klant volledig te ontzorgen neemt van looy grou.