Menu Sluiten

Handelaars Ruwbouw

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Afwerkmateriaal voor professionele en doe-het-zelvers

Sleurs Mortels en Gipsen is een groothandel in binnenafwerking voor zowel professionele als particuliere klanten. Alsook verdeler van constructieve mortels voor ruwbouw.

Wij bij Sleurs Mortels en Gipsen proberen steeds te anticiperen. Zo houden wij nauwgezet de nieuwe ontwikkelingen op de markt in de gaten. Ook geven wij op regelmatige tijdstippen samen met onze leveranciers infosessies in onze speciaal ingerichte lokalen te Houthalen en Pelt.

Daarnaast werd er de laatste jaren flink geïnvesteerd in het rollend materieel. Met de aankoop van onze nieuwe vrachtwagens, voorzien van speciale laadkranen die tot 20 meter kunnen reiken met kantelhaak, zijn wij in de mogelijkheid om onze klanten tot op hun wenken te bedienen. Met 3 vrachtwagens continu op de baan proberen we ook zo flexibel mogelijk te zijn in onze levertermijnen. Zo hebben we onze levertermijnen kunnen inkorten tot gemiddeld 1-2 werkdagen, maar same-day-delivery is al lang geen uitzondering meer!

Ons aanbod:

Onze diensten:

Bijkomend werd er flink ingezet op onze technische dienst. Zo beschikken ze nu over speciaal ingerichte bestelwagens voorzien van alle mogelijke wisselstukken. Hierdoor staan we continu paraat om in een mum van tijd alle onvoorziene problemen op de werf op te lossen.

Kortom: wij zijn klaar voor de toekomst!

31896093189609

More info

tags: Bevestigingsmateriaal – Bezettingsmateriaal – Droogbouw – Handelaars Primers – Isolatie – 

Wenst u meer info over handelaars ruwbouw kijk dan vlug op https://sleursonline.be/nl/ | Handelaars Ruwbouw


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Handelaars ruwbouw

NO AI

nl fr recherche over ons jobs handelaar contacteer ons nieuws epdm zink dak amp gevel dak gevelbekleding bouwspecialiteiten isolatie opleidingen epdm vmzinc architecten distributie handelaars instructievideos studenten services downloads projecten menu epdm zink dak amp gevel dak gevelbekleding bouwspecialiteiten isolatie opleidingen epdm vmzinc architecten distributie handelaars instructievideos studenten services downloads projecten over ons jobs handelaar contacteer ons nieuws facebooklinkedin missie en waarden duurzaam ondernemen europees distributieplatform home raquo over ons raquo duurzaam ondernemen duurzaam ondernemen met oog op de toekomst duurzaam de bebouwde omgeving waarin we wonen en werken moet voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Kwaliteitseisen die we stellen voor tijdens en na het bouwproces handelaars ruwbouw firma We gaan op zoek naar economische sociale en ecologische innovaties die ons helpen duurzame woningen te bouwen. Milieuvriendelijk vm building solutions promoot het gebruik van milieuvriendelijke materialen zowel in ruwbouw als r.

diensten predallen prefab betoncentrale bouwmaterialen over ddr nieuws product in de kijker vacatures contact predallen prefab betoncentrale bouwmaterialen als service belangrijk is bouwmaterialen isolatie ruwbouw tuinampterras afvoer en riolering vloer amp wandbekleding gipsplaten amp pleistermateriaal bouwspecialiteiten amp toebehoren meer info gewenst bvba de doncker infoddr.be bouwmaterialen in onze winkel kan je ook terecht voor bouwmaterialen gevelstenen snelbouwstenen vloeren badkamertegels klinkers maar ook gereedschappen en toebehoren. Kom zeker eens een kijkje nemen in onze toonzaal nieuwe kaai roosdaal als bouwmaterialenhandelaar zijn wij aangesloten bij fema de beroepsvereniging voor professionele handelaars in bouwstoffen. Ondersteuning nodig voor uw bouwproject aan een gunstige prijs wij staan klaar voor de beste tips en helpen u graag verder wij verhuisden van west vlaanderen richting ninove en vonden voor onze terrasrenovatie alles bij de doncker in roosdaal zelfs op.

Informatie over Handelaars ruwbouw

tel. email contacteer ons ons bedrijf onze geschiedenis ruwbouwproducten betonstenen bulkproducten binnenmuren dakbedekkingen isolatie gevelstenen metselmortels voegmortels kalei gewelven lateien pleistergipsplaten afwerkingsproducten blauwe hardsteen vloer en wandtegels natuursteen tegellijm voegprodukten toebehoren voor vloerwerk kleiklinkers betonklinkers import natuursteen import uit india import uit vietnam import uit china contacteer ons import uit india india is een land in zuidazieuml informatie over handelaars ruwbouw Met … inwoners is het na china het land met de meeste inwoners ter wereld. De hoofdstad is new delhi maar de grootste stad van het land is bombay. Meer info india ligt op het indiase schiereiland en bestaat ruwweg uit drie delen. Het noorden van india is zeer bergachtig met een gedeelte van de himalaya bergketen. Hierna de vlakte met grote rivieren zoals de ganges en de brahmaputra. In het westelijk gelegen gedeelte li.