Menu Sluiten

Offerte Droogbouw

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Afwerkmateriaal voor professionele en doe-het-zelvers

Sleurs Mortels en Gipsen is een groothandel in binnenafwerking voor zowel professionele als particuliere klanten. Alsook verdeler van constructieve mortels voor ruwbouw.

Wij bij Sleurs Mortels en Gipsen proberen steeds te anticiperen. Zo houden wij nauwgezet de nieuwe ontwikkelingen op de markt in de gaten. Ook geven wij op regelmatige tijdstippen samen met onze leveranciers infosessies in onze speciaal ingerichte lokalen te Houthalen en Pelt.

Daarnaast werd er de laatste jaren flink geïnvesteerd in het rollend materieel. Met de aankoop van onze nieuwe vrachtwagens, voorzien van speciale laadkranen die tot 20 meter kunnen reiken met kantelhaak, zijn wij in de mogelijkheid om onze klanten tot op hun wenken te bedienen. Met 3 vrachtwagens continu op de baan proberen we ook zo flexibel mogelijk te zijn in onze levertermijnen. Zo hebben we onze levertermijnen kunnen inkorten tot gemiddeld 1-2 werkdagen, maar same-day-delivery is al lang geen uitzondering meer!

Ons aanbod:

Onze diensten:

Bijkomend werd er flink ingezet op onze technische dienst. Zo beschikken ze nu over speciaal ingerichte bestelwagens voorzien van alle mogelijke wisselstukken. Hierdoor staan we continu paraat om in een mum van tijd alle onvoorziene problemen op de werf op te lossen.

Kortom: wij zijn klaar voor de toekomst!

31896093189609

More info

tags: Bevestigingsmateriaal – Bezettingsmateriaal – Droogbouw – Handelaars Primers – Isolatie – 

Wenst u meer info over offerte droogbouw kijk dan vlug op https://sleursonline.be/nl/ | Offerte Droogbouw


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Offerte droogbouw

NO AI

jobs blog inspiration tool bouwmaterialen ruwbouw dakbedekking binnenafwerking gevelbekleding vloeren en tegels aannemingen vloeren residentieel nietresidentieel aannemingen droogbouw referenties over van hulle ons team contact home contact hoe kunnen onze bouwexperts je helpen heb je bouwadvies nodig wil je inspiratie opdoen in onze belevingstoonzaal of een offerte aanvragen voor jouw bouwproject vul onderstaand contactformulier in en wij nemen snel contact op van hulle bouwservice nv industriepark noord zone a robert tavernierlaan tielt infovanhullebouw.be be .. Openingsuren showroom bezoek aan belevingstoonzaal op afspraak ma do u u en u u vrij u u en u u zat u u openingsuren magazijn ma do u u vrij u u op zaterdag zijn.

ruwbouw de ruwbouw is ongetwijfeld de belangrijkste fase in het bouwen van een woning. Als aannemer ruwbouwwerken helpen wij u om uw droom te verwezenlijken offerte droogbouw zijn in trek Alle werken en te gebruiken materialen worden uitvoerig besproken met zowel klant als architect. Onze troeven vrijblijvende offerte korte wachttijd ervaren metsers verschillende bouwstijlen mogelijk stipte opvolging tijdens de werf combinatie mogelijk met sanitair cv elektriciteit en verwarming vraag een gratis offerte klik hier ik wil graag een gratis offerte ontvangen voor kies ruwbouw binnenbepleistering buitenbepleistering spuitplamuur droogbouw isolatie ventilatie amp airco sanitair verwarming elektriciteit type renovatie nieuwbouw naam adres woonplaa.

Wetenswaardigheden over Offerte droogbouw

home over ons diensten ons team impressies vacatures offerte contact home over ons diensten ons team impressies vacatures offerte contact gyprocwerken lichte wanden en plafonds meer over offerte droogbouw Voor advies opvolging en begeleiding van uw project met betrekking tot de gyprocwerken bent u bij jos surinx aan het juiste adres. Wij bieden vanuit onze organisatie bekwame gyprocplaatsers en afwerkers aan. Wij plaatsen al uw lichte wanden en plafonds scheidingswanden en voorzetwanden al dan niet gesoleerd steeds rekening houdend met uw thermische of akoestische wensen of voorwaarden. Onze gyprocwerken worden met onze gipsplaten schilderklaar afgewerkt. In vochtige ruimtes worden aangepaste vochtbestendige wrplaten gebruikt. Ook brandvertragende of brandbestendige toepassingen mogelijk met rfplaten. Denk hier maar aan het wandgeheel achter uw gashaard of bij het afkasten van schouwbuizen. Gipsplaten als tegelplafond. Gyproc is een vorm van droogbouw waarbij gebruik wordt gemaakt van gipsplaten. Gyproc biedt de oplossing voor eenvoudige tot zeer.