Menu Sluiten

Komatsu Wielladers Antwerpen

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals.

Komatsu bouwmachines, van  handig compact… tot grote kracht…

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals en helpen u graag verder!

Onze Best Sellers

Wie zijn wij?

Dirk Van Loo begon 20 jaar geleden met betonpompwerken. Al snel was de ervaring dat er in België grote nood was aan betrouwbare leveranciers van bouwmachines. Snelheid, betrouwbaarheid maar vooral een goede service bleken moeilijk te vinden in de sector. En niets is erger dan een machine die voor langere tijd uitvalt en hierdoor de continuïteit van uw activiteiten in gevaar brengt.

Wij zijn niet bij de pakken blijven zitten en hebben zelf het heft in handen genomen. Wat begon als een servicebedrijf voor onze eigen activiteiten en een aantal goede relaties, groeide als snel uit tot een toonaangevende servicebedrijf in onze sector voor het leveren van nieuwe machines.

Ondertussen is ook dochter Anke Van Loo werkzaam in het bedrijf, zo is de opvolging verzekerd en weet je dat met ons ook de komende jaren de juiste partner hebt voor uw bouwmachines.

Komatsu Dealer

Onze gedrevenheid en passie voor bouwmachines is ook Komatsu niet ontgaan. Eind 2021 werden wij erkend Komatsu Dealer voor de Komatsu minigravers, graafmachines, midi graafmachines en wielladers. Maar ook voor informatie en prijzen van de grote machines helpen we u graag verder.

Niet helemaal zeker welke machine je nodig hebt?

Twijfel je nog welke machine voor jouw bouwbedrijf de juiste keuze is? Het aanbod Komatsu bouwmachines is zo groot dat we dit perfect begrijpen. Daarvoor zijn wij er! Onze jarenlange ervaring op het terrein helpt u de enige juiste keuze te maken. Neem gerust contact met ons op!

Wij helpen u op weg!

92446759244675

More info

tags: Wielladers – Komatsu Wielladers – Compacte Wielladers – Komatsu Compacte Wielladers – Komatsu Grote Wiellader – 

Wenst u meer info over komatsu wielladers antwerpen kijk dan vlug op https://komatsu.vanlootechnics.be | Komatsu Wielladers Antwerpen

Bouw | Graafmachines | Bouwmateriaal | Bouwmachines | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Komatsu wielladers antwerpen

toggle navigation matexpo sep kortrijk xpo sep kortrijk xpo matexpo sep kortrijk xpo bezoek matexpo richtlijnen covid mbt bezoek hoe te bereiken openingsuren young technicians cup onze exposanten deelnemen exposanten lijst grondplan waarschuwing fair expo guide int. Fairs dir. Ing lease pers persberichten video evenementen events matexpo events exposanten events partners nieuws nieuws matexpo nieuws exposanten nieuws partners over ons historiek facts figures contact info aanvraag exposanten info aanvraag pers portaal exposanten inloggen als exposant emailadres wachtwoord aanmelden wachtwoord vergeten nog geen logingegevens wachtwoord vergeten emailadres verzenden t.

industriepark kruispunt vaartstraat hulshout infomachinebeglazing.be nl nl fr home machine amp cabinebeglazing cabines vernieuwen beglazing voertuigen nieuw in voorraad fotogalerij contact div datatestid colorunderlay class kzus sqn ruiten voor o.a. Caterpillar hitachi new holland en liebherr cabineruiten achterruiten voorruiten amp zijruiten contacteer ons machinebeglazing en cabinebeglazing in heel belgieuml cabineglas dat gebroken is levert veiligheidsrisicorsquos op voor uw personeel. Maar een kraan of machine buiten werking stellen kost veel geld. Vertrouw dan op b.j komatsu wielladers antwerpen firma Machinebeglazing in hulshout provincie antwerpen een specialist in de levering en plaatsing van machinebeglazing en cabinebeglazing. Ruiten voor uw cabine of machine bestellen wij werken in gans belgieuml beglazing vervangen van machines en cabines b.j De verkoopwaarde van komatsu wielladers antwerpen Machinebeglazing uit hulshout vervangt beglazing of ruiten van grondverzetmachines zoals bulldozers dumptrucks laadgraafmachines minigravers schovels telescoopladers tractors wielladers enz. Maar n.

Toelichting over Komatsu wielladers antwerpen

over ons de zaakvoerder carl seykens is als het ware in het grondverzet geboren…. Grootvader judocus seykens is als eenvoudige boer met een vrachtwagen gestart eerst het vervoer van aardappelen daarna kolen en andere. Vader frans seykens is met de vrachtwagens in het grondverzet gestart naar aanleiding van de aanleg van de autosnelweg antwerpen luik. Carl zat als peuter in vrachtwagens dumpers diepladers kranen bulldozers … Noem maar op. Vakantiewerk was steevast mee met het onderhoudsteam. Carl heeft zich met smec toegespitst op het kleiner materiaal van . Tot ton en de verhuur van grondverzetmachines met of zonder ervaren bestuurder. Zaakvoerder seykens carl nieuwendijk heist op den berg gsm . Email infosmec.be minigraafmachines . ton hitachi ex . Ton hitachi zaxis zx . Ton hitachi zaxis u . Ton hitachi ex ton hitachi ex u . Ton case . Ton airman axu ton hitachi zaxis y ton yanmar vio ton takeuchi tb . Ton h.