Menu Sluiten

Muur Bepleisteren Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Je professionele bouwmaterialen bij Bouwpunt kopen, heeft zo zijn voordelen

Al meer dan 65 jaar staan wij tot jouw dienst voor levering van bouwmaterialen en tegels. De kwaliteit van de geleverde materialen plaatsen wij centraal. Bij Bouwpunt Van der Gucht vind je dan ook de meest gerenommeerde fabrikanten terug.

Bovendien zorgen wij voor een permanente opleiding van ons personeel. Ons volledig team moet er immers voor zorgen dat wij jou binnenkort tot één van de vaste, tevreden klanten mogen rekenen.

Samen sterk

De Bouwpunt groep bundelt de krachten van verschillende bouwmaterialenwinkels. In de Bouwpunt vestigingen kan je zowat alle professionele bouwmaterialen vinden die je nodig hebt voor een nieuwbouw- of renovatieproject. Het gamma strekt zich uit van funderingsmaterialen tot en met interieurafwerking. Je vindt bij Bouwpunt dus echt alles wat je nodig hebt onder 1 dak.

Naast het standaardassortiment bieden onze Bouwpunt vestigingen ook toegepaste productgamma”s aan. Onze Bouwpunters hebben namelijk elk hun eigen specialisme en expertise uitgebouwd. Voor dergelijke materialen en het bijhorende advies kan je uiteraard terecht bij die gespecialiseerde Bouwpunt vestiging, maar je kan deze specifieke of maatwerkproducten ook vanuit een andere Bouwpunt vestiging bestellen. Onze doeltreffende interne communicatie en logistiek zorgen ervoor dat de bestelling van bij de expert tot in het bouwcenter in je buurt geraakt of zelfs rechtstreeks op de werf geleverd wordt.

Als groep kopen we die professionele bouwmaterialen ten slotte ook in grotere aantallen bij de fabrikanten aan. Dat vertaalt zich in competitieve prijzen en een interessant financieel voordeel voor jou.

Meer informatie of een gratis prijsaanvraag? Contacteer ons 

25008572500857

Meer info

tags: Snelbouwstenen Kopen – Betonblokken Kopen – Cellenbetonblokken Kopen – Bouwplaten Kopen – Assortiment Dakramen – 

Wenst u meer info over Muur Bepleisteren Temse kijk dan vlug op https://www.vandergucht.be/ | Temse muur bepleisteren

Bouw | Bouwmateriaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Muur Bepleisteren Temse

infovanduysenenzoon.be van duysen en zoon bvba home gevelrenovatie crepi plaatsen naisoleren hydrofoberen van gevels kaleien daken reinigen elastische voegwerken spuitkurk spuitkurk nieuws contact gevelrenovatie in al zijn facetten als het aankomt op gevelrenovatie en geveldecoratie is van duysen en zoon bvba met meer dan jaar ervaring op de teller een begrip in dendermonde en wijde omgeving. Crepi en gevelrenovatie bij een gevelrenovatie is bepleisteren met crepi in combinatie met buitengevelisolatie is een bijzonder interessante formule. Naisoleren het naisoleren van de buitenmuren biedt tal van voordelen. Men bespaart op de energiefactuur en heeft recht op tal van overheidspremies. Spuitkurk spuitkurk is de ideale oplossing wanneer uw huis toe is aan een esthetische makeover Muur Bepleisteren Temse passend voor uw onderneming Deze milieuvriendelijke afwerklaag op basis van natuurlijke fijngemalen kurkkorrels en harsen beschermt en vernieuwd elke ondergrond. Hydrofoberen van gevels een gevel impregneren of hydrofoberen beschermt de muur tegen vocht en vorstschade.

bel ons nu gratis diagnose tevredenheid over ons tevreden klanten jobs service blog contact nl fr gratis diagnose home vochtbestrijding opstijgend vocht kelderdichting condensatie airco gratis diagnose ervaring tevreden klanten oost vlaanderen onze tevreden klanten uit oostvlaanderen graag wil ik een pluim geven aan het vakmanschap waarmee wij zijn geholpen Onze aanbeveling m.b.t. Muur Bepleisteren Temse Dus zeer duidelijke uitleg van marino tijdens het zoeken naar een oplossing en het snelle werk van erwin en uitleg demonstratie nadien. Ook aan de firma bedankt voor jullie correcte planning en behandeling van ons dossier dhr. Jordens meldert dag iedereen dit wouden we even kwijt graag delen we jullie mee dat jullie werkmannen meer dan een dikke pluim verdienen ze zijn niet alleacuteeacuten vriendelijk maar doen hun werk met hart en ziel en weten ook met wat ze bezig zijn ze hebben hun werk mooi afgeleverd en alles proper achtergelaten ook aan de firma bedankt voor jullie correcte planning en behandeling van ons dossier mevr..

Wat je wil weten over Muur Bepleisteren Temse

.