Menu Sluiten

Wonen In Een Droom

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Algemene Bouwwerken – Leveranciers Algemene Bouwwerken – Algemene Bouwwerken Antwerpen – Dromen Bouwen – Aanbouw Veranda Antwerpen – 

Wenst u meer info over wonen in een droom kijk dan vlug op https://construmax.be | Wonen In Een Droom

Interieur | Schrijnwerk | Keuken | Badkamers | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Wonen in een droom

doorgaan naar inhoud hoofdmenu home dienstenmenu schakelen ramen en deuren interieur passief wonen herstellingen projecten over ons vacatures contact interieur interieur interieur van idee tot realisatie van uw interieur schrijnwerkerij verniers zorgt voor een vakkundige begeleiding gedurende hetvolledige proces. Wij brengen uw interieurdroom tot leven door vakmanschap met moderne technieken en een zin voor perfectie te combineren zijn we uiterst geschikt om uw interieurdroom tot leven te brengen wonen in een droom grote maten Hiervoor worden moderne tekenprogramma s gebruikt om een visuele voorstelling te kunnen presenteren waar dan direct het machinepark door aangestuurd kan worden. Hoogstaande architecturale wensen in een modern of klassiek jasje .

over ons diensten projecten realisaties contact woningbouw bouwprojecten villabouw villabouw op zoek naar dat tikkeltje meer voor jouw villa home deluxe bouwt je villa volledig op maat van jouw wensen. Bouwen met een meerwaarde je hebt een bouwgrond gekocht dan heb je hoogst waarschijnlijk ook al de ideale villa voor ogen die je daarop wil realiseren. Om de stap van droom naar werkelijkheid zo vlot en efficint mogelijk te laten verlopen kan je tellen op de ervaring en expertise van home deluxe. Wij nemen het volledige bouwproces voor onze rekening en bieden een persoonlijke begeleiding van ontwerp tot oplevering. Zo ben jij zeker van een villa die helemaal voldoet aan jouw wensen en kan .

Data over Wonen in een droom

beste klant omwille van de de coronagolf en om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen willen wij u vragen om bij een bezoek de passende preventiemaatregelen in acht nemen om de maximale naleving van de regels van social distancing te garanderen. Wat houdt dit voor u in bezichtigingen bezoeken vinden enkel op afspraak plaats. Kom uitsluitend op het afgesproken tijdstip. Indien u verkouden bent hoest en of verhoging of koorts heeft maak dan een afspraak op een later tijdstip heb je belangstelling in wonen in een droom U dient een afstand van minimaal meter te bewaren. Kom langs met maximum personen. Het dragen van een mondmasker is verplicht. We rekenen op uw begrip en medewerking in deze bijzondere tijd. Zorg goed voor elkaar bosman woningbouw bosman woningbouw dorpsdam b vrasene be .. Infobosmanwoningbouw.be home inspiratie pastorijwoningen hedendaagse woningen strakke woningen appartementsbouw . Wat zijn benwoningen . Het sleutelopdedeurconcept . Vind jouw droomhuis . Wat zijn de extra kosten net proj.