Menu Sluiten

Totale Renovatie

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, … Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Dé partner voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

Wij gidsen onze klanten al ruim 20 jaar doorheen de plaatsing van kwalitatieve industriebouw. Elk project wordt op uw maat gerealiseerd door onze ploegen: van ontwerp tot uitvoering.

We helpen klanten bouwen aan meerwaarde. Niet voor onszelf, maar omdat we geloven dat we onze klanten helpen groeien. Elk project wordt op maat bekeken zodat we met trots kwalitatieve resultaten neerzetten. We hechten belang aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding en streven altijd naar een correcte uitvoeringstermijn, steeds in functie van de klant en onze medewerkers.

Van ontwerp tot uitvoering begeleiden we de klant persoonlijk met één aanspreekpunt. Om het proces te optimaliseren en een correcte opvolging te garanderen.

Onze expertise

  • Staalconstructies
  • Fabriekshallen
  • Kantoorgebouwen
  • Magazijnen
  • Toonzalen
  • Garages
  • Opslagloodsen
  • Manèges

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons en wij bezorgen u een voorstel op maat van uw project. 

03148780314878

Meer info

tags: Industriebouw – Industriele Nieuwbouw – Industriele Renovatie – Leveranciers Industriebouw – Industriebouw Limburg – 

Wenst u meer info over totale renovatie kijk dan vlug op https://www.axor.be | Totale Renovatie

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Totale renovatie

home onze diensten binnenschrijnwerk buitenschrijnwerk keukens amp badkamers totale renovatie specifieke renovatie referenties contact amp offerte dimitri clinckers jouw ideale bouwpartner meer info schrijnwerk voor nieuwbouw en renovatie in startte dimitri clinckers een eacuteeacutenmanszaak in sintantoniuszoersel met als hoofdactiviteit algemene schrijnwerkerij totale renovatie schatting aanvragen Aangezien de werkplaats al snel te klein werd verhuisde het bedrijf naar een groter atelier in oostmalle. In werd de zaak een bvba die ondertussen is uitgegroeid tot een jong dynamisch bedrijf met vier gemotiveerde en bekwame vakmannen. Kwaliteit en vakmanschap kwaliteit klantvriendelijkheid vakmanschap een goede service en tevreden klanten staan bij dimitri clinckers voorop u kunt bij ons terecht voor alle binnen en buiten.

home nieuws badkamers badkamers douches en wastafels toiletten accessoires partners realisaties koopjeshoek contact selecteer een pagina sliderv. jaarlijks verlof van woensdag tot en met maandag voor het bespreken van uw project maken we graag de nodige tijd vrij maak een afspraak en laat ons uw droombadkamer realiseren maak een afspraak saninetto uw badkamerspecialist. Saninettostaat voor een dynamische onderneming met jarenlange ervaring in sanitair en totale badkamerrenovatie. wij richten onze aandacht vooral op de particuliere en zakelijke markt waar service kwaliteit en correcte prijzen vooropgesteld worden. Wij helpen u graag met deskundig advies bij de aankoop van deze materialen alsook bij de planning en uitvoering van uw project. .

Informatie over Totale renovatie

gezocht brandertechnicus m v door de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde brandertechnicus geboeid door techniek en op zoek naar een nieuwe uitdaging in een sterk groeiend bedrijf met dynamische sfeer lees de vacature en wie weet maakt u binnenkort deel uit van ons team. Lees meer werken bij nieuws over ons home projecten diensten contact home projecten diensten contact werken bij nieuws over ons seys co meer dan jaar ervaring. Van sanitair en centrale verwarming tot totale binnenhuisrenovatie. Over ons van kleine sanitaire werken tot complete interieurrenovaties Het voorruitzicht van totale renovatie Van de haan tot nieuwpoort. Onze diensten van toiletruimte tot de volledige renovatie van sanitaire blokken in horeca en hotels. Projecten seys co meer dan jaar ervaring. Van sanitair en centrale verwarming tot totale binnenhuisrenovatie. Over ons verbouwen van badkamer woonkamer en keuken. Van plan tot uitvoering. Diensten sinds is seys amp co specialist in sanitair centrale verwarming en badkamers en groeide het bedrijf de laatste jaren uit tot .