Menu Sluiten

Renovatie Winkels

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, … Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Dé partner voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

Wij gidsen onze klanten al ruim 20 jaar doorheen de plaatsing van kwalitatieve industriebouw. Elk project wordt op uw maat gerealiseerd door onze ploegen: van ontwerp tot uitvoering.

We helpen klanten bouwen aan meerwaarde. Niet voor onszelf, maar omdat we geloven dat we onze klanten helpen groeien. Elk project wordt op maat bekeken zodat we met trots kwalitatieve resultaten neerzetten. We hechten belang aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding en streven altijd naar een correcte uitvoeringstermijn, steeds in functie van de klant en onze medewerkers.

Van ontwerp tot uitvoering begeleiden we de klant persoonlijk met één aanspreekpunt. Om het proces te optimaliseren en een correcte opvolging te garanderen.

Onze expertise

  • Staalconstructies
  • Fabriekshallen
  • Kantoorgebouwen
  • Magazijnen
  • Toonzalen
  • Garages
  • Opslagloodsen
  • Manèges

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons en wij bezorgen u een voorstel op maat van uw project. 

03148780314878

Meer info

tags: Industriebouw – Industriele Nieuwbouw – Industriele Renovatie – Leveranciers Industriebouw – Industriebouw Limburg – 

Wenst u meer info over renovatie winkels kijk dan vlug op https://www.axor.be | Renovatie Winkels

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Renovatie winkels

home over ons verlichting binnenverlichting buitenverlichting domotica nieuwbouw renovatie contact wie zijn wij wij hebben reeds meer dan jaar praktijkervaring in nieuwbouw renovatie winkels horeca en industrie in zijn we gestart met electriciteitswerken franky van cleemput en ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in ons vakgebied.. Wij zijn gespecialiseerd in algemene electriciteitswerken zowel in renovatie als nieuwbouw electrische verwarming verlichting en domotica dit enkel met kwalitatieve materialen renovatie winkels prijzen Zowel voor particulieren handelszaken en bedrijven. Onze troeven wij staan in voor een kwalitatieve afwerking van uw project steeds in samenspaak met u als klant. Al onze werken worden met de grootste zorg en een perfe.

home projecten team contact architectuur interieurarchitectuur stabiliteit expertise epb woningen renovatie winkels woonprojecten utiliteitsprojecten interieur webdesign multimedium .

<!–h2_1-

home services realisaties over safe construct contact offerte aanvragen realisaties voor veiligheidscordinatie .tal nieuwbouw woningen tal verbouwingen panden van diverse aard woningen kantoren loodsen hotels tal meergezinswoningen wooneenheden project pfizer te jette appartementen en loften deels via renovatie op de oude bedrijfssite van het bedrijf pfizer project roefel te hasselt nieuwbouw van x. appartementen project kleine lei te puurs nieuwbouw van x appartementen wooneenheden project herpoel te londerzeel appartementen in nieuwbouw met bijkomende commercile ruimten Het voorruitzicht van renovatie winkels Project ginder ale te merchtem appartementen in nieuwbouw deels op de bestaande bouwstructuur van de voormalige brouwerij project rubi te wolvertem nieuwbouw appartementen project the mill te wemmel nieuwbouw appartementen en kantoren project waterlei te kapelle op den bos nieuwbouw appartementen project oostvaartdijk te humbeek verkaveling nieuwbouw woningen projecten fortis in onderaanneming voor stud.