Menu Sluiten

Renovatie Winkelruimte

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, … Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Dé partner voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

Wij gidsen onze klanten al ruim 20 jaar doorheen de plaatsing van kwalitatieve industriebouw. Elk project wordt op uw maat gerealiseerd door onze ploegen: van ontwerp tot uitvoering.

We helpen klanten bouwen aan meerwaarde. Niet voor onszelf, maar omdat we geloven dat we onze klanten helpen groeien. Elk project wordt op maat bekeken zodat we met trots kwalitatieve resultaten neerzetten. We hechten belang aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding en streven altijd naar een correcte uitvoeringstermijn, steeds in functie van de klant en onze medewerkers.

Van ontwerp tot uitvoering begeleiden we de klant persoonlijk met één aanspreekpunt. Om het proces te optimaliseren en een correcte opvolging te garanderen.

Onze expertise

  • Staalconstructies
  • Fabriekshallen
  • Kantoorgebouwen
  • Magazijnen
  • Toonzalen
  • Garages
  • Opslagloodsen
  • Manèges

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons en wij bezorgen u een voorstel op maat van uw project. 

03148780314878

Meer info

tags: Industriebouw – Industriele Nieuwbouw – Industriele Renovatie – Leveranciers Industriebouw – Industriebouw Limburg – 

Wenst u meer info over renovatie winkelruimte kijk dan vlug op https://www.axor.be | Renovatie Winkelruimte

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Renovatie winkelruimte

referenties start referenties bedrijfsruimte menu home diensten keukens bedrijven interieur totale projecten referenties contact vacatures blog vacatures blog offerte bedrijfsruimte arts asse z. mollem vlaams brabant totale vernieuwing van een bestaande ontvangstruimte te brussel meer info bedrijfsruimte project n inrichten van een toon ruimte en plaatsen van een badkamer in landelijke stijl meer info bedrijfsruimte rockspring asse z renovatie winkelruimte is gewoon uw perfecte keuze mollem vlaams brabant totale vernieuwing van een inkomhal met wandpanelen voozien van indirecte verlichting te brussel meer info bedrijfsruimte pediatrie jolimont doornveld zellik renovatie van pediatrie afdeling te jolimont waar wij het meubeliair hebben voorzien en muurbekledingen meer info bedrijfsruimte project dsc inrichten van bureau s en receptie van de smet carrosserie te drogenbos meer info bedrijfsruimte project pmi inrichting van een mode.

home overzicht alle artikelen ons bedrijf contact welkom bij devomat industries wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van parket en plankenvloeren en bieden u alle machines producten en aanverwante artikelen voor de renovatie en behandeling van deze vloeren. Uit een waaier van vloer vragen uitgedokterde vloer oplossingen en voortdurende research en development groeide een zeer uitgebreide vloerknowhow . Deze kennis en ervaring stellen wij ter beschikking van onze geachte klanten. Wij zijn toonaangevend op het gebied van parketschuurmachines parket lijmen vernissen olin olielakken boenwassen enz. Voor houten vloeren. Daarnaast voeren wij schrobmachines waterzuigers stofzuigers en machines voor marmervernieuwing reiniging en afwerkingproducten voor alle stenen vloeren tapijtreinigingsmachines tapijtreinigingsproducten enz. Zowel vaklui .

Wat je wil weten over Renovatie winkelruimte

home immoscoop privacy contact onze service te koop te huur in de kijker meerhout handelspand nabij markt handelspand in het centrum van meerhout De diversiteit van renovatie winkelruimte Winkelruimte m sanitair. Stockage ruimte men fietsenstalling. maand nmalige kost plaatsbeschrijving maanden… Meer info renovatietool renovatietool voor de verkoop van onze woningen werken wij met een renovatietool. Zo krijgt een koper een duidelijk beeld van de kosten en kan hij een gefundeerd bod… Meer info vanaf maand meerhout bedrijvenpark hoevendijk kmo units bedrijvenpark hoevendijk kmounits geschikt voor diverse doeleinden zoals opslag overslag en distributie van goederen werkplaats en of magazijn. De units wordt casco afgeleverd en kunnen door u worden ingericht naar eigen… Meer info zoek .