Menu Sluiten

Renovatie In Combinatie Met Nieuwbouw

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, … Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Dé partner voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

Wij gidsen onze klanten al ruim 20 jaar doorheen de plaatsing van kwalitatieve industriebouw. Elk project wordt op uw maat gerealiseerd door onze ploegen: van ontwerp tot uitvoering.

We helpen klanten bouwen aan meerwaarde. Niet voor onszelf, maar omdat we geloven dat we onze klanten helpen groeien. Elk project wordt op maat bekeken zodat we met trots kwalitatieve resultaten neerzetten. We hechten belang aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding en streven altijd naar een correcte uitvoeringstermijn, steeds in functie van de klant en onze medewerkers.

Van ontwerp tot uitvoering begeleiden we de klant persoonlijk met één aanspreekpunt. Om het proces te optimaliseren en een correcte opvolging te garanderen.

Onze expertise

  • Staalconstructies
  • Fabriekshallen
  • Kantoorgebouwen
  • Magazijnen
  • Toonzalen
  • Garages
  • Opslagloodsen
  • Manèges

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons en wij bezorgen u een voorstel op maat van uw project. 

03148780314878

Meer info

tags: Industriebouw – Industriele Nieuwbouw – Industriele Renovatie – Leveranciers Industriebouw – Industriebouw Limburg – 

Wenst u meer info over renovatie in combinatie met nieuwbouw kijk dan vlug op https://www.axor.be | Renovatie In Combinatie Met Nieuwbouw

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Renovatie in combinatie met nieuwbouw

gebr. Boeckx uw partner voor energiebesparende oplossingen sinds bedrijf specialiteiten viessmann referenties contact gebroeders boeckx het familiebedrijf gebroeders boeckx blikt terug op meer dan jaar ervaring in duurzame verwarmings en sanitaire oplossingen. Doorheen de jaren bleven de familiale waarden van de familie boeckx steeds behouden vakmanschap volgens de regels van de kunst kwaliteit respect en uitmuntende dienstverlening. Deze kernwaarden zorgden voor de uitbouw van een ijzersterke reputatie in de kempen het leuvense en ver daarbuiten renovatie in combinatie met nieuwbouw informatie inwinnen In de loop der jaren specialiseerden wij ons in het merk viessmann. Bijgevolg hebt u bij ons een ruime keuze uit aardgas stookolie en of warmtepomptechnieken van het merk viessmann. U kan bij ons ook terecht voor warmwaterboilers zonnesystemen en sanitair. Neem gerust een kijkje bij onze vele referenties. Tevens beschikken wij over een eigen dien.

inforobfaassen.be inforobfaassen.be home gyproc over ons realisaties contact gyprocwerken voor nieuwbouw en renovatie meer dan jaar aan professionele ervaring gyprocwerken en materialen van hoogstaande kwaliteit oog voor detail in combinatie met een perfecte afwerking klantvriendelijke service en professionele opvolging wat is gyproc gyprocwerken zijn alle werkzaamheden die betrekking hebben op het plaatsen en afwerken van gipskartonplaten. Gyproc wordt voornamelijk gebruikt voor de bekleding van muren en plafonds maar er zijn nog veel meer mogelijke doeleinden Wat verstaan we onder renovatie in combinatie met nieuwbouw Meestal worden gyproc platen bevestigd op een metalen of houten structuur die aangebracht zijn aan de muur of het pl.

Kennisgeving over Renovatie in combinatie met nieuwbouw

realisaties onderhoud herstellingen team over ons jobs contact verwarming sanitair ventilatie badkamerrenovatie realisatiesonderhoud herstellingenteamover onsjobscontact verwarmingsanitairventilatiebadkamerrenovatie verwarming sanitair ventilatie badkamerrenovatie verwarming nieuwbouw en totaalrenovaties zet de stap naar alternatieve energie een nieuwbouwproject of totaalrenovatie biedt de unieke gelegenheid om de stap te zetten naar een energiezuinige verwarming met alternatieve energie. In de meeste gevallen plaatsen we vloerverwarming met een warmtepomp. Uiteraard blijft ook een energiezuinige condensatieketel van buderus nog steeds een optie bij nieuwbouw of totaalrenovaties. In de meeste gevallen combineren we deze opdracht met het plaatsen van de sanitaire leidingen en toestellen. combinatie vloerverwarming met warmtepomp op basis van het epbverslag en de ontwerpplannen adviseren wij in de meeste gevallen de combinatie van vloerverwarming met een luchtwater of geothermische warmtepomp van.