Menu Sluiten

Opslagplaats Verwarmen

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.

Dé industriële groothandel voor professionele vakmensen

Goederenbehandeling

Voor professionals uit de bouw-, land- en tuinbouw-, evenementen- en industriële sector importeren, exporteren en verdelen we hef- en hijssystemen die het verplaatsen en tillen van zware lasten eenvoudiger maken. We vullen onze ruime voorraad steeds aan met kwaliteitsproducten en topmerken.

Industriële verwarming

Ook voor industriële verwarming kunnen professionele vakmannen bij ons terecht. We zijn exclusief verdeler van het merk Arcotherm, dat vaste en verplaatsbare warmeluchtgeneratoren ontwikkelt. U kunt de toestellen zowel huren als kopen in onze industriële groothandel, indien gewenst komen we hem ter plekke installeren en ook voor het onderhoud kunt u op ons rekenen.

Daarnaast bieden we ook bouwdrogers aan die vocht in muren, vloeren en plafonds bestrijden van renovatie- of nieuwbouwwoningen.

Industriële gereedschappen

In onze technische groothandel vindt u bovendien elektrische gereedschappen. Ook hier streven we naar de beste kwaliteit en zijn we exclusief verdeler van het merk HiKOKI. Werkt uw elektrisch gereedschap niet naar behoren of is het defect? Laat de herstelling over aan onze bekwame vaklui.

Heffen & Hijsen

Zware lasten verplaatsen, heffen of hijsen kan risico’s met zich meebrengen. Met onze machines en toebehoren van de beste fabrikanten trachten we de job zo eenvoudig en veilig mogelijk voor u te maken.
Bekijk ons gamma

Warmeluchtgeneratoren & Bouwdrogers

Bezit u een grote opslagplaats, kwekerij of andere grote ruimte waarvan u graag de temperatuur wilt regelen? Bent u actief in de bouwsector en zoekt u een oplossing voor vaak voorkomende vochtproblemen? Bij Verhelle kunt u zowel warmeluchtgeneratoren als bouwdrogers kopen en huren die de klus snel klaren. Vind het toestel dat u nodig heeft

87230008723000

Meer info

tags: Tent Verwarmen – Opslagplaats Verwarmen – Evenement Verwarmen – Verwarming Voor Evenementen – Serre Verwarmen – 

Wenst u meer info over opslagplaats verwarmen kijk dan vlug op https://www.verhelle.be/ | verwarmen van een opslagplaats

Bouw | Heffen En Hijsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Opslagplaats verwarmen

home producten heffen hijsen warmeluchtgeneratoren bouwdrogers over verhelle nieuws downloads contact jobs nl en fr zoeken product product home warmeluchtgeneratoren amp bouwdrogers ge ec gp gw ek confort sp vertigo farm warmtevermogen berekenen wilt u een grote ruimte verwarmen of ontvochtigen industrile verwarmingstoestellen en bouwdrogers bij verhelle een tent opslagplaats of andere grote ruimte verwarmen verhelle is de groothandel bij uitstek voor professionelen uit de industrile bouw land en tuinbouw en evenementensector die op zoek zijn naar warmeluchtgeneratoren of kanonnen opslagplaats verwarmen schatting aanvragen Enkele van onze machines zijn direct uit voorraad leverbaar en kunt u zowel kopen als huren maar het is ook mogelijk om maatwerk machines te bestellen te kopen en te laten installeren. Is uw machine toe aan herstelling of onderhoud dan kunt u alt.

imemo totaalrenovaties dak en zolderwerken dakrenovatie zolderinrichting lsquoverlorenrsquo zolder isoleren opslagzolder isoleren woonzolder isoleren plat dak vernieuwen en isoleren groene energie zonnepanelen warmtepompen zonneboilers spouwmuurisolatie home realisaties over ons contact offerte isoleren opslagzolder een opslagzolder doeltreffend isoleren een ongeiumlsoleerde opslagzolder isoleer je doeltreffend door de zoldervloer te isoleren. Zo verklein je het bouwvolume van je woning dat moet verwarmd worden en verlaag je nog verder je energiefactuur. Imemo stelt voor een opslagzolder vaak een combinatie voor van een geiumlsoleerd houtskelet op de zoldervloer met een deel lsquoisolatiesneeuwrsquo. Waarom de zoldervloer isoleren wanneer je een zolder alleen voor opslag gebruikt dan moet de zolderruimte niet .

Wat je wil weten over Opslagplaats verwarmen

home bedrijfsprofiel diensten producten verwezenlijkingen partners contact warmtepomptechnieken ventilatie warmterecuperatie warmtepompen wat is een warmtepomp in de aarde wordt er een onuitputtelijke hoeveelheid zonne energie opgeslagen de mogelijkheden van opslagplaats verwarmen Ook in hartje winter levert de aarde zo goed als voldoende energie om uw eigen woning te verwarmen. De warmtepomp zorgt er voor om de warmte die uit de grond gehaald wordt om te zetten in verwarming voor de woning. De voordelen voor de gebruiker onafhankelijkheid van iedere brandstof lage verwarmingskosten zeker en vast een ecologische gebruik geen uitlaatgassen geen opslagplaats voor brandstoffen nodig geen onderhoud van ketels en schoorstenen geen herkeuring van stookolietank wat is de functie van de warmtepomp de glycol die in het buizensysteem loopt komt binnen in de warmtepomp. In de warmtepomp zit er een intern gascircuit die de warmte uit de glycol ontrekt. Het opgewarmde gas wordt gecomprimeerd met als gevo.