Menu Sluiten

Isolatie Muren


Isolatie muren

home over ons ons bedrijf referenties wat doen we spouwmuurisolatie dakisolatie zolderisolatie offerte contact nl fr spouwmuurisolatie isolcom isolatiewerkenis gespecialiseerd in muurisolatie zijnde het naisoleren van muren spouwmuren zowel voor bestaande woningen als nieuwbouwwoningen. Muurisolatie door middel van inblaastechniek is de meest eenvoudige en efficinte manier voor het verlagen van uw energiefactuur. voor de naisolatie van spouwmuren gebruiken wij glaswol van het merk knauf zijnde supafil. Tot minder energieverbruik thermische isolatie constante prestaties ook op lange termijn dampopen structuur milieuvriendelijk zonder giftige stoffen geen bijkomende bindmiddelen nodig vochtwerend en waterafstotend geen druk op muren of kaders van ramen en deuren onbrandbaar brandklasse a. Het uiterlijk va.

menu open button menu close button embleem het leemniscaat is een bioecologisch aannemersbedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van pleister en isolatie isolatie muren rendeert op korte termijn Ons verhaal onze realisaties pleisteren isoleren stampleem leem traskalk kalkpleister glanspleister kalkhennep stro houtwol cellulose de vakmannen contact facebook onze realisaties het leemniscaat is gespecialiseerd in pleisterwerken met leem en kalk en isolatiewerken met hennep en stro zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Meer over de methode a. Pleisteren b. Isoleren of de materialen . Leem . Traskalk . Kalkpleister . Glanspleister . Kalkhennep . Stro . Houtwol . Cellulose a. Pleisteren leem zand klei zilt lus water . Leem als moeder van alle bouwmaterialen is leem een bijzonder creatief materiaal dat enorm veel mogelijkheden schept voor het boetseren van uw woning. Leemis een natuurlijk bouwmateriaal dat geschikt is voor afwerkingen binnen en buiten enkel voor vakwerkhuisjes. Het unieke aanleemis dat het vocht en de warmte in uw woning regule.

Sterke info over Isolatie muren

menu home winkel producten overzicht gebouwen verwarming hvac afwerking industrie nieuws contact infoisomar.be facebook linkedin fr nl groothandel in isolatieproducten verkoop van isolatiematerialen deskundig advies voor professionelen en particulieren. over ons isomar is de onmisbare specialist voor al uw isolatiematerialen. Dankzij onze twee winkels ideaal gelegen te machelen en couillet bestrijken we het hele land met een aanzienlijke voorraad thermische en akoestische isolatiematerialen. Wij begeleiden zowel professionelen als particulieren met gepersonaliseerd advies. Meer weten gebouwen isolatiematerialen voor gebouwen op zoek naar isolatieproducten voor uw bouw of renovatiewerven isolatie vertegenwoordigt een belangrijk deel van uw werken Enige aanwijzing over isolatie muren Daarom biedt isomar u een brede waaier aan kwalitatieve isolatiematerialen. Wij beschikken over een grote hoeveelheid en een brede waaier aan thermische en akoestische isolati.