Menu Sluiten

Industriele Renovatie Limburg

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, … Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Dé partner voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

Wij gidsen onze klanten al ruim 20 jaar doorheen de plaatsing van kwalitatieve industriebouw. Elk project wordt op uw maat gerealiseerd door onze ploegen: van ontwerp tot uitvoering.

We helpen klanten bouwen aan meerwaarde. Niet voor onszelf, maar omdat we geloven dat we onze klanten helpen groeien. Elk project wordt op maat bekeken zodat we met trots kwalitatieve resultaten neerzetten. We hechten belang aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding en streven altijd naar een correcte uitvoeringstermijn, steeds in functie van de klant en onze medewerkers.

Van ontwerp tot uitvoering begeleiden we de klant persoonlijk met één aanspreekpunt. Om het proces te optimaliseren en een correcte opvolging te garanderen.

Onze expertise

  • Staalconstructies
  • Fabriekshallen
  • Kantoorgebouwen
  • Magazijnen
  • Toonzalen
  • Garages
  • Opslagloodsen
  • Manèges

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons en wij bezorgen u een voorstel op maat van uw project. 

03148780314878

Meer info

tags: Industriebouw – Industriele Nieuwbouw – Industriele Renovatie – Leveranciers Industriebouw – Industriebouw Limburg – 

Wenst u meer info over industriele renovatie limburg kijk dan vlug op https://www.axor.be | Industriele Renovatie Limburg

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Industriele renovatie limburg

vbd poorten sectionale garagepoorten poort amp hekautomatisatie webshop poortconfiguratie home toonzaal naservice over ons technische downloads contact gratis opmeting amp offerte garagepoorten van hrmann of eigen maatwerk nieuwbouw n renovatie toonzaal op afspraak wij zijn geopend tijdens het bouwverlof garagepoorten van hrmann of eigen maatwerk nieuwbouw n industriele renovatie limburg voor bedrijven op maat renovatie toonzaal op afspraak wij zijn geopend tijdens het bouwverlof garagepoorten van hrmann of eigen maatwerk nieuwbouw n renovatie toonzaal op afspraak wij zijn geopend tijdens het bouwverlof garagepoorten van hrmann of eigen maatwerk nieuwbouw n renovatie toonzaal op afspraak wij zijn geopend tijdens het bouwverlof ontwerp uw garagepoort kies zelf je eigen kleur en stijl poortconfigurator allin totaalprijzen gn onaange.

nl fr vacatures nieuws volg ons op contacteer ons over ons meer info particulieren onze diensten industrie onze diensten isolatiematerialen isolatiematerialen realisaties realisaties jaar expertise in platte daken alles over ons diensten voor industrie aanleg platte daken onderhoud en service dakstudie renovatie platte daken diensten voor particulieren nieuwbouw platte daken renovatie platte daken onderhoud en herstellingen over polydak polydak beschikt over meer dan veertig jaar expertise in platte daken. Wij zijn de absolute pionier voor het gebruik van pvc dichtingsmembraan op platte daken Een alternatief voor industriele renovatie limburg Onze dakspecialisten gaan dagelijks het dak op voor industrile en particuliere opdrachtgevers in de provincies antwerpen limburg vlaamsbrabant waalsbrabant en l.

Kennisgeving over Industriele renovatie limburg

over alfabouw contact nl fr en de industriebouw kantoorbouw renovaties retail uw partner in industriebouw met meer dan jaar ervaring kunnen wij bogen op een gedegen expertise in vrijwel alle branches. Contacteer ons project in de kijker lindersnagel budel meer industriebouwprojecten industriebouw een industrieel gebouw met uitstraling dat voldoet aan alle normen daarvoor moet u bij onze afdeling industriebouw zijn. Kantoorbouw zoekt u een betrouwbare aannemer voor de bouw van uw kantoor en hecht u belang aan concrete prijsafspraken een nauwgezette opvolging en transparante voorcalculatie renovaties is uw bestaande bedrijfshal toe aan een flinke opknapbeurt retail droomt u van een gloednieuwe showroom of zoekt u een aannemer die thuis is in de bouw of renovatie van uw winkel over ons van alle markten thuis alfabouw is sinds de specialist in bedrijfs en utiliteitsbouw. Tot op vandaag is staalskeletbouw de kernactiviteit. Prefabbeton en houtconstructies of een combinatie van beide technieken verrijken het aanbod. Alfabouw kiest altijd voor de beste uitvo.