Menu Sluiten

Industriele Nieuwbouw Limburg

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, … Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Dé partner voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

Wij gidsen onze klanten al ruim 20 jaar doorheen de plaatsing van kwalitatieve industriebouw. Elk project wordt op uw maat gerealiseerd door onze ploegen: van ontwerp tot uitvoering.

We helpen klanten bouwen aan meerwaarde. Niet voor onszelf, maar omdat we geloven dat we onze klanten helpen groeien. Elk project wordt op maat bekeken zodat we met trots kwalitatieve resultaten neerzetten. We hechten belang aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding en streven altijd naar een correcte uitvoeringstermijn, steeds in functie van de klant en onze medewerkers.

Van ontwerp tot uitvoering begeleiden we de klant persoonlijk met één aanspreekpunt. Om het proces te optimaliseren en een correcte opvolging te garanderen.

Onze expertise

  • Staalconstructies
  • Fabriekshallen
  • Kantoorgebouwen
  • Magazijnen
  • Toonzalen
  • Garages
  • Opslagloodsen
  • Manèges

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons en wij bezorgen u een voorstel op maat van uw project. 

03148780314878

Meer info

tags: Industriebouw – Industriele Nieuwbouw – Industriele Renovatie – Leveranciers Industriebouw – Industriebouw Limburg – 

Wenst u meer info over industriele nieuwbouw limburg kijk dan vlug op https://www.axor.be | Industriele Nieuwbouw Limburg

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Industriele nieuwbouw limburg

skip to content contacteer ons vraag uw offerte bel ons op home over ons onze diensten referenties vacatures contact industrile gevelreiniging wassen van ramen osmose reiniging reiniging zonnepanelen eindschoonmaak nieuwbouw en verbouwing reiniging vloeren parkeergarages ontmossen en reinigen van daken verwijderen van graffiti ramenwas industrile gevelreiniging en reiniging van zonnepanelen in limburg antwerpen vlaamsbrabant tal van bedrijven en kmo s uit limburg en daarbuiten vertrouwen op lw cleaning voor gevelreiniging n het wassen van hun ramen en zonnepanelen. Voor schoonmaakopdrachten buiten adviseren wij in vele gevallen osmosereiniging industriele nieuwbouw limburg zijn zeer gewaardeerd Als schoonmaakbedrijf onderscheiden wij ons door een kwalitatieve flexibele en veilige uitvoering van alle schoonmaakwerken in limburg en de rest van vlaanderen. Schakel onze schoonmakers ook in voor de eindschoonmaak na nieuwbouw of verbouwingen het reinigen van garagevloeren of het reinigen en ontmossen van daken. Meer over ons wij komen graag eerst.

elsen houben dakwerken lood amp zinkwerken zinken gevelbekleding contact privacy policy uw specialist in zinken gevelbekleding in limburg contacteer ons erkend plaatser voor vmzinc elsenhouben uw specialist in zinken gevelbekleding zinken gevels voor een moderne look elsenhouben met meewerkend patroon is uw specialist in zinken gevelbekleding. Wij verzorgen zowel de wand van uw nieuwbouwwoning industrile moderne look als de renovatie van bestaande gevels binnen en buiten limburg. De buitenkant van uw woning is uw visitekaartje. Doe daarom beroep op onze professionele ondersteuning en op onze kennis en kunde. We werken met precisie en zorg zodat u een prachtige gevel of dak hebt om te bewonderen. Wilt u meer.

Vragen over Industriele nieuwbouw limburg

offerte aanvragen infolid.be lid premies service materialen en certificaten media industrieel referenties industrieel industrielaarschotleuven particulier referenties particulier groendak architect aannemer openbaar referenties openbaar privacy policy contact industrile dakwerken in aarschot of leuven vertrouw op lid voor kwaliteit innovatie service lid al meer dan jaar vakman in industrile dakwerken een nieuw dak laten plaatsen bent u op zoek naar een specialist in industrile dakwerken in aarschot of leuven limburgse industrile dakwerken kortweg lid werkt met de beste materialen een waterdichte service en een doorgedreven vakkenis aan uw dak zowel in nieuwboud als renovatie. Ook voor isolatiewerken en groendaken kan u rekenen op lid. Lid heeft een ijzersterke reputatie opgebouwd in limburg maar ook voor dakwerken in aarschot en leuven worden wij veel gevraagd belangstelling in de prijs van industriele nieuwbouw limburg We zijn vooral thuis in industrile daken maar verzorgen ook de plaatsing van een nieuw dak dakrenovatie of dakisolatie bij kmo s partic.