Menu Sluiten

Industriebouwer

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, … Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Dé partner voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

Wij gidsen onze klanten al ruim 20 jaar doorheen de plaatsing van kwalitatieve industriebouw. Elk project wordt op uw maat gerealiseerd door onze ploegen: van ontwerp tot uitvoering.

We helpen klanten bouwen aan meerwaarde. Niet voor onszelf, maar omdat we geloven dat we onze klanten helpen groeien. Elk project wordt op maat bekeken zodat we met trots kwalitatieve resultaten neerzetten. We hechten belang aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding en streven altijd naar een correcte uitvoeringstermijn, steeds in functie van de klant en onze medewerkers.

Van ontwerp tot uitvoering begeleiden we de klant persoonlijk met één aanspreekpunt. Om het proces te optimaliseren en een correcte opvolging te garanderen.

Onze expertise

  • Staalconstructies
  • Fabriekshallen
  • Kantoorgebouwen
  • Magazijnen
  • Toonzalen
  • Garages
  • Opslagloodsen
  • Manèges

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons en wij bezorgen u een voorstel op maat van uw project. 

03148780314878

Meer info

tags: Industriebouw – Industriele Nieuwbouw – Industriele Renovatie – Leveranciers Industriebouw – Industriebouw Limburg – 

Wenst u meer info over industriebouwer kijk dan vlug op https://www.axor.be | Industriebouwer

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Industriebouwer

hoofdmenu home industriebouw renovaties geschiedenis referenties fotoboek bouwproces offerteaanvraag contact industriebouw industriebouw met ervaring amp continuteit meer dan ooit is ervaring en continuteit voor een industrile bouwonderneming van doorslaggevend belang. Dit is bij piet luys amp prts industriebouw verzekerd door de aanwezigheid van twee generaties industriebouwer prijzen Met een professionele toelichting omtrent elk bouwaspect voorkomen wij voor u elke verrassing. Wij bieden u bovendien de nodige zekerheden voor de realisatie van uw bedrijfsgebouw. Piet luys amp prts industriebouw is mr dan een gewone bouwonderneming. U kan rekenen op onze eigen ingenieurs en montageploegen. Wij staan garant voor een perfecte afwerking een ecologische invalshoek een zeer co.

d homeportfoliodienstencontactvacatures contact mts industriebouw portfolio mts industriebouw vragen of interesse in een offerte contacteer ons mts industriebouw sterk in staal en beton sinds de oprichting jaar geleden is mts industriebouw uitgegroeid van een klein familiebedrijf tot een toonaangevende industriebouwer in limburg en de omliggende regio s. In die tijd bouwden ze honderden industriegebouwen voor kleine middelgrote en grote bedrijven. Met een eigen staalatelier en betonfabriek zorgt mts voor topkwaliteit in alle aspecten van het bouwproces. De medewerkers gebruiken hun uitgebreide vakkennis en moderne machines om elk industrieproject tot een goed einde te brengen. Om deze kwaliteiten te benadrukken zage.

Kundigheid over Industriebouwer

onze filosofie na jaren te werken en ervaring op te doen bij n van de grootste industriebouwers uit de streek besloot zaakvoerder bart van dun om het heft in eigen handen te nemen en startte hij in zijn eigen zaak op. Wat begon als een hobby is heden uitgegroeid tot een atelier van .m waar dag na dag de mooiste kunstwerkjes buitenrollen. Bart en zijn team zijn er rotsvast van overtuigd dat staal inox en aluminium wel degelijk tot leven kunnen komen in uitzonderlijk creaties. Alles wordt in eigen huis verzorgd van ontwerp tot plaatsing maar steeds in samenspraak met de klant. U bepaalt zelf uw budget en uw stijl en wij zorgen voor een onberispelijk resultaat. kwaliteit en duurzaamheid vermits de werken die bij ons buitenrollen doorgaans een leven lang moeten meegaan besteden wij heel veel aandacht aan de afwerkingsgraad Wat betrachten we met industriebouwer Alles moet er piekfijn uitzien. de brut materialen die verwerkt worden moeten van meet af aan voldoen aan heel wat kwaliteitsnormen en moeten vooral duurzaam zijn. veiligheid vanzelfsprekend gaat .