Menu Sluiten

Huis Transformeren

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Algemene Bouwwerken – Leveranciers Algemene Bouwwerken – Algemene Bouwwerken Antwerpen – Dromen Bouwen – Aanbouw Veranda Antwerpen – 

Wenst u meer info over huis transformeren kijk dan vlug op https://construmax.be | Huis Transformeren

Badkamers | Bouw | Interieur | Keuken | Schrijnwerk | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Huis transformeren

contacteer onsgratis offerte menu home buitenschilderwerken gevels en daken houtwerk en kroonlijsten metaal kunststof en aluminium binnenschilderwerken ambachtelijke schildertechnieken airless spuittechnieken behangwerken klassiek hedendaags en retro behang tasso glasvezelbehang of renovatievlies textiel behang afwerkingtechnieken vloerbekleding laminaat vinyl click kurk raamdecoratie ontmossen en preventie dak muren en beton over ons realisaties partners leveranciers offertes contact gratis offerte aan huis lt terug houtschilderwerken beitsen verven en vernissen een laagje verf doet wonderen met de buitenkant van uw huis tuinhuis carport of met om het even welke houten structuur. Hout.

over ons show all employer branding interne communicatie onboarding corporate branding personeelsadvertenties jobpostings webdesign development jaarverslagen boeken publicaties logo huisstijlontwikkeling grafisch design media buying digitale content marketing blog contact over ons wat kunnen wij voor u doen employer branding hrcommunication een onderneming zonder gezicht is geen zicht. Zeker niet op de arbeidsmarkt waar de strijd om de juiste m v in alle hevigheid woedt huis transformeren zijn in trek Win deze war for talent door uw arbeidsorganisatie doeltreffend te organiseren en met de juiste beeldvorming naar buiten te treden. C the communication square is bijna jaar gespecialiseerd in hrcommunicatie en weet als geen ander hoe met de arbeidsmarkt te communiceren. Identiteit perceptie alles draait om imago en reputatie. Over het beeld dat u oproept met uw werkgeversmerkuitstraling. Over homogeniteit en authenticiteit maar evenzeer over geloofwaardigheid en transparantie begrippen die vandaag de dag onverbiddelijk worden afgestraft als u ertegen zondigt Informeer je over huis transformeren Het imago dat u he.

Berichtgeving over Huis transformeren

home releaselijst over kfd professional contact nederlands franais english home releaselijst over kfd professional contact releaselijst filter alle actie animatie avontuur biografische film documentaire drama familie fantasy horror horror thriller komedie liefde romantiek misdaadfilm oorlog science fiction thriller binnenkort k dans van de farao beschrijving hanne marthe en klaasje gaan hun nieuwe albumvoorstellen in een egyptisch museum. Ze brengen alles in orde voor hun optreden. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een egyptische wenskat komt die tot hun verbazing uit. Hanne kan de gedachten lezen van mensen en dieren marthe kan alles kopen wat ze voor zichzelf wil en klaasje kan blijven wensen wat ze maar wil. Maar de wensen van de wenskat zijn vervloekt door farao tritanchamon. De drie vervloekte wensen keren zich tegenken zorgen voor een hoogoplopende ruzie tussen de meisjes. Net voor hun optreden besluiten ze te splitten. Ze willen elkaar.