Menu Sluiten

Dromen Bouwen

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Aanbouw Veranda Antwerpen – Algemene Bouwwerken – Algemene Bouwwerken Antwerpen – Badkamerrenovatie – Dromen Bouwen – 

Wenst u meer info over dromen bouwen kijk dan vlug op https://construmax.be | Dromen Bouwen

Badkamers | Interieur | Keuken | Bouw | Schrijnwerk | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dromen bouwen

home algemene bouwwerken badkamers keukens interieurbouw contact facebook instragram pinterest wij helpen u graag verder contact construmax bvba herman de nayerstraat g kontich route infoconstrumax.be blijf op de hoogte. Volg ons. Het loont steeds de moeite. Beloofd. Fbic insic pinic overtuigd laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte herman de nayerstraat g kontich infoconstrumax.be home algemene bouwwerken badkamers keukens interieurbouw contact .

onze kijkwoning is elke zondag open op afspraak van tot uur ook tijdens het bouwverlof van t.e.m. . Meer informatie contacteer ons blijf op de hoogte kom naar de kijkwoning nl nederlands frans kijkwoning realisaties startplannen interieur stories mi casa houtmassiefbouw menu kijkwoning realisaties startplannen interieur stories mi casa houtmassiefbouw contacteer ons bezoek kijkwoning nl nederlands frans kijkwoning maldegem. Elke zondag open van tot u dromen bouwen zorgt voor een snelle ROI Of op afspraak. Koning albertlaan b maldegem afspraak aanvragen voorkeursdatum bezoek voorkeur voor of namiddag voormiddag namiddag url om uw aanvraag te kunnen verzenden moet u ermee akkoord gaan dat mi casa uw persoonlijke gegevens mag verwerken. Uw gegevens zullen in alle discretie worden verwerkt volgens ons privacybeleid. Aanvragen blijf op de hoogte schrijf u hier in op onze nieuwsbrief zo wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste mi casa nieuws. Om uw aanvraag te kun.

Gegevens over Dromen bouwen

home verbouwingen villabouw sleutel op de deur realisaties contact contacteer ons in vosselaar maakt u uw verbouwdromen waar met algemene bouwonderneming meeuwese meeuwese is als algemene bouwonderneming in vosselaar uw eerlijke bouwpartner voor de realisatie van uw droomhuis. Bij meeuwese draait alles rond de klant. Wij komen al onze afspraken strikt na en arriveren altijd nauwkeurig op tijd De verkoopsom van dromen bouwen De zelfwerkende patroon is constant aanwezig op de werf zodat wij een perfect verloop van de bouw kunnen opvolgen. Geniet van een professionele aanpak van uw project alle werknemers van onze bouwfirma zijn professionals en staan u constant bij met raad en daad. Bovendien doen we het allemaal met de glimlach. Onze jarenlange ervaring zorgt er tevens voor dat wij u een goede prijskwaliteitverhouding kunnen aanbieden voor onze diensten. Een antwoord op maat van uw wens.