Menu Sluiten

Bouwwerken

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Algemene Bouwwerken – Leveranciers Algemene Bouwwerken – Algemene Bouwwerken Antwerpen – Dromen Bouwen – Aanbouw Veranda Antwerpen – 

Wenst u meer info over bouwwerken kijk dan vlug op https://construmax.be | Bouwwerken

Keuken | Schrijnwerk | Interieur | Badkamers | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bouwwerken

emailprotected home verbouwingen waterdichting renovatie riolering grond afbraakwerken waterzuivering iba menu bouwwerken laenens uw project onze passie is uw woning aan een opknapbeurt toe is de kogel door de kerk u beslist te verbouwen dankzij het engagement en de feilloze uitvoeringen van bouwwerken laenens begint u aan uw bouwwerken zonder zorgen. Onze diensten bouwwerken laenens uw project onze passie is uw woning aan een opknapbeurt toe is de kogel door de kerk u beslist te verbouwen dankzij het engagement en de feilloze uitvoeringen van bouwwerken laenens begint u aan uw bouwwerken zonder zorgen. Onze diensten bouwwerken laenens uw project onze passie is uw woning aan een opknapbeurt toe is de kogel door de kerk u beslist te verbouwen dankzij het engagement en de feilloze uitvoeringen van bouwwerken laenens begint u aan uw bouwwerken zonder zorgen bouwwerken maatwerk Onze diensten onze diensten verbouwingen waterdichting renovatie riolering grond afbraakwerken contacteer ons kleine kleppers.

emailprotected home eengezinswoning appartement renovatie zelfbouwers vacatures contact bouw en renovatiewerken voor al uw bouw en renovatiewerken bent u bij bouwwerken d.a.d. Aan het juiste adres. Met meer dan jaar ervaring zijn wij d specialist op het gebied van algemene bouwwerken. Bekijk eengezinswoningen bouw en renovatiewerken voor al uw bouw en renovatiewerken bent u bij bouwwerken d.a.d. Aan het juiste adres. Met meer dan jaar ervaring zijn wij d specialist op het gebied van algemene bouwwerken Enige aanwijzing over bouwwerken Bekijk eengezinswoningen bouw en renovatiewerken voor al uw bouw en renovatiewerken bent u bij bouwwerken d.a.d. Aan het juiste adres. Met meer dan jaar ervaring zijn wij d specialist op het gebied van algemene bouwwerken. Bekijk eengezinswoningen kies voor vakkennis en kwaliteit bouwwerken d.a.d. Bvba staat met zijn twintig jaar ervaring als algemene aannemer bouw garant voor een uitgebreide vakkennis en kwaliteit. Wij kunnen dit verwezenlijken door.

Interesse in Bouwwerken

home contacteer ons over ons onze projecten onze vacatures nieuws nieuws nv de raedt viert zijn jarig jubileum vca certifivatie nv de raedt versterkt zijn samenwerkingsverband met de firma bcbm www.bcmbdakwerken.be bouw nieuwe kantoren gaat van start voorziene oplevering deze investering is cruciaal voor het creren van een stimulerende werkomgeving nv bouwwerken de raedt start met erp navision op nv bouwwerken de raedt heeft met oxfam een samenwerking opgestart food non food supplys nv bouwwerken de raedt bouwt zorgcentrum in bornem voorziene oplevering nv bouwwerken de raedt bouwt sportcentrum in schaarbeek helmet nv bouwwerken de raedt haalt raamcontract binnen met cvba stad gent woningen voor het herstellen van platte daken betonherstellingen en gevenbekledingen nv bouwwerken de raedt investeert in het realiseren van een grondige renovatie tot het bekomen van dri.