Menu Sluiten

Bedrijfsgebouw Plaatsen

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, … Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Dé partner voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

Wij gidsen onze klanten al ruim 20 jaar doorheen de plaatsing van kwalitatieve industriebouw. Elk project wordt op uw maat gerealiseerd door onze ploegen: van ontwerp tot uitvoering.

We helpen klanten bouwen aan meerwaarde. Niet voor onszelf, maar omdat we geloven dat we onze klanten helpen groeien. Elk project wordt op maat bekeken zodat we met trots kwalitatieve resultaten neerzetten. We hechten belang aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding en streven altijd naar een correcte uitvoeringstermijn, steeds in functie van de klant en onze medewerkers.

Van ontwerp tot uitvoering begeleiden we de klant persoonlijk met één aanspreekpunt. Om het proces te optimaliseren en een correcte opvolging te garanderen.

Onze expertise

  • Staalconstructies
  • Fabriekshallen
  • Kantoorgebouwen
  • Magazijnen
  • Toonzalen
  • Garages
  • Opslagloodsen
  • Manèges

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons en wij bezorgen u een voorstel op maat van uw project. 

03148780314878

Meer info

tags: Industriebouw – Industriele Nieuwbouw – Industriele Renovatie – Leveranciers Industriebouw – Industriebouw Limburg – 

Wenst u meer info over bedrijfsgebouw plaatsen kijk dan vlug op https://www.axor.be | Bedrijfsgebouw Plaatsen

Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijfsgebouw plaatsen

navigatie home woonzorgcentra assistentiewoningen bedrijfsgebouwen stijlvol flexibel bouwen contact care investments antwerpen woonzorgcentra een woonzorgcentrum is wellicht beter bekend onder de vroegere naam rusthuis. Als in een woonzorgcentrum ook speciale plaatsen zijn voor zwaar zorgbehoevende ouderen spreken we van een rust en verzorgingstehuis rvt. Ze worden allebei erkend door het vlaams agentschap zorg en gezondheid. Een woonzorgcentrum biedt permanente opvang en verzorging aan ouderen. Voor wie er verblijft is het woonzorgcentrum dus zijn nieuwe thuis. Een woonzorgcentrum is dikwijls meer dan een rusthuis . Er kan ook een dagverzorgingscentrum of centrum voor kortverblijf aan verbonden zijn of serviceflats.naast een permanente ver.

overslaan en naar de inhoud gaan home bedrijfsvisie referenties vacatures contact referenties hieronder een overzicht van de gerealiseerde werken van de voorbije jaar. Indien vragen aarzel zeker niet om ons te contacteren bedrijfsgebouw plaatsen maatwerk trainingscentrum politie te goetsenhoven staalconstructie steeldeck trappen en leuningen trainingscentrum politie te lees meer lemmens te beringen staalconstructie en gevelbekleding bijbouw. Lees meer basisschool kosmos te antwerpen staalconstrtie en steeldeck sportzaal klasgebouw en renovatie gebouw.ampnbsp lees meer provinciale technische scholen te mechelen staalconstructie en steeldeck nijverheidsklassen lees meer mc donalds te beerse staalconstructie steeldeck en .

Gegevens over Bedrijfsgebouw plaatsen

overslaan en naar de inhoud gaan hoofdnavigatie home over referenties cordinatie rvt de couverture rvt de mouterij rvt groenveld aannemingen uitbouw klaslokaal ter bunen contacteer ons u bent hier home referenties cordinatiewerken wilrijk rvt groenveld aalst rvt de couverture aalst rvt Een keuze maken in bedrijfsgebouw plaatsen de mouterij sintlambrechtswoluwe rvt pleiades olen canberra uitbreiding bedrijfsgebouw rumbeke rvt de hovenier aannemingen werken in uitvoering plaats opdracht bestuur kortrijk elfde julilaan verbouwen van een ngezinswoning vlaams woningfonds gent frederich burvenichstraat verbouwen van een ngezinswoning vlaams woningfonds lokeren vti verniewen sanitair vlot oostende gevelrenovatie vme le france uitgevoerde werken plaats opdracht bestuur uitgevoerd gent federale politie inrichten van bijkomende douches in blok a regie der gebouwen zele aanleg van oprit en terras in blauwsteen particulier zandvoorde aanleg van oprit en terras in polybeton particulier eeklo asielcentrum bouwkundinge aanpassings en herstellings.