Menu Sluiten

Algemene Bouwwerken Antwerpen

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Algemene Bouwwerken – Leveranciers Algemene Bouwwerken – Algemene Bouwwerken Antwerpen – Dromen Bouwen – Aanbouw Veranda Antwerpen – 

Wenst u meer info over algemene bouwwerken antwerpen kijk dan vlug op https://construmax.be | Algemene Bouwwerken Antwerpen

Bouw | Interieur | Keuken | Badkamers | Schrijnwerk | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Algemene bouwwerken antwerpen

home over ons activiteiten realisaties renovaties ruwbouw algemene aannemingen vacatures contact contact bel ons algemene bouw en renovatiewerken van dyck home over ons activiteiten realisaties renovaties ruwbouw algemene aannemingen vacatures contact onze realisaties ruwbouw ruwbouw werkzaamheden van klein tot groot voor gezinswoningen of totaalprojecten uitgevoerd volgens plan in alle denkbare bouwstijlen modern klassiek rustiek… Tal van realisaties in de provincie antwerpen en omgeving perfect uitgevoerd voor tevreden klanten algemene bouwwerken antwerpen maatwerk Project turnhout woningen project herentals handelspanden en appartementen project venusstraat gelijkvloerse kantoren en appartementen project britselei bouwproject van handelsruimte en appartementen project lichtaart woningen en sociale woningen t kapelleke vosselaar eensgezinswoningen eengezinswoning wommelgem project londerzeel eengezinswoning ter heide vosselaar eengezinswoningen project eilandje project voor studentenkamers bouwwerken van dyck oelegemsteenweg wommelgem tel infobouwwerkenvandyck.be copy indigo produc.

we gebruiken cookies om je surfervaring te verbeteren. Ga verder bel ons registreren inloggen home te koop verkopen over ons nieuws visie team verkochte panden onze klanten in de pers vacatures online tool online platform voordelen voor verkopers voordelen voor kopers contact registreren inloggen contacteer ons voor een gratis schatting volg ons bel ons appartement in antwerpen linkeroever paul van ostaijenlaan be antwerpen linkeroever referentie home te koop appartement te koop te antwerpen linkeroever . Antwerpen linkeroever weldra te koop slaapkamers badkamers bewoonbare oppervlakte m info ligging bijlagen financieel contact appartement met terrassen te linkeroever ruim kamerappartement m met terras en ondergrondse staanplaats in linkeroever. Gelegen in een residentie bestaande uit appartementen verdeeld over verdiepingen. Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer keuken terrassen grote slaapkamers toilet badkamer met douche bad. Het appartement ligt op een toplocatie nabij winkels scholen restaurants en caf.

Toelichting over Algemene bouwwerken antwerpen

home algemene bouwwerken badkamers keukens interieurbouw contact facebook instragram pinterest wij bouwen uw dromen algemene bouwwerken antwerpen bekijk onze bedrijfsvideo. Algemene bouwwerken antwerpen of beter gekend als construmax is een erkend en geregistreerd aannemer. Construmax is gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen aanbouw en ook renovatiewerken. ons bedrijf staat garant voor kwalitatief vakmanschap het gebruik van duurzame materialen maar speelt ook in op de laatste trends en technieken binnen de bouwsector. Het motto van algemene bouwwerken antwerpen is uw project is onze zorg .met de grootste zorg de nodige expertise engagement en flexibiliteit ondersteunen we u van begin tot eind van kelder tot zolder van eerste gesprek tot oplevering Informeer je over algemene bouwwerken antwerpen Kiezen voor construmax is kiezen voor transparantie als aannemer algemene bouwwerken antwerpen is construmax transparant over de kosten en opleveringsperiode. Duidelijke communicatie als ervaren aanne.