Menu Sluiten

Aanbouw Slaapkamer Antwerpen

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Algemene Bouwwerken – Leveranciers Algemene Bouwwerken – Algemene Bouwwerken Antwerpen – Dromen Bouwen – Aanbouw Veranda Antwerpen – 

Wenst u meer info over aanbouw slaapkamer antwerpen kijk dan vlug op https://construmax.be | Aanbouw Slaapkamer Antwerpen

Interieur | Bouw | Badkamers | Schrijnwerk | Keuken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbouw slaapkamer antwerpen

frnl jarenlange ervaring nieuwste trends en technieken betrouwbare partners vakmanschap gekwalificeerd eigen personeel de klant staat centraal nauwkeurigheid en servicegerichtheid voor elke uitdaging een bouwkundige oplossing het zijn vaak de details die een groot verschil maken omdat we geloven in wat we doen en omdat we doorgaan waar anderen stoppen bouwen met vertrouwen over ons diensten referenties nieuws links jobs faq contact fiche referenties project zottegem verbouwen van een bestaande hoekwoning en rijwoning tot een handelsruimte samengevoegd gelijkvloers en duplex appartementen verdieping dakvolume. Het gelijkvloers wordt een samengevoegde oppervlakte van ca aanbouw slaapkamer antwerpen rendeert op korte termijn msup voorzien als handels of kantoorruimte. Op de verdieping worden voldoende ruime en leefbare appartementen res.

projecten team nieuws publicatie contact menu projecten team nieuws publicatie contact de stapper natuurpunt wil in de kalmthoutse heide een observatietoren bouwen. We maken het observeren op verschillende niveaus mogelijk. Op een licht verhoogde achthoekige sokkel kan men het ven een eerste maal overzien. Gekadreerd door een opening als een schilderij. Een lichte waas hangt over het ven. De contouren zijn niet duidelijk. Maar het eerste daglicht komt er spoedig aan. De toren bestaat om beklommen te worden. De eerste tussenplatformen bieden als beschutte plekken steeds een andere glimp op de omgeving. Een laatste trap brengt je naar het dak van de toren Het scala van aanbouw slaapkamer antwerpen Open en bloot met een panoramisch zicht. Alle zintuigen worden geprikkeld nu ook de gure wind vrij spel krijgt. Komaan laureaat besloten wedstrijd.

Het laatste nieuws over Aanbouw slaapkamer antwerpen

overslaan en naar de inhoud gaan home over ons verbouwingen links budgetrenovaties contact home over ons historiek hoe we werken verbouwingen links budgetrenovaties contact verbouwingen alle projecten lopende projecten verwachte renovatie afgewerkte projecten alle projectenlopende projectenverwachte renovatieafgewerkte projecten volledig renoveren van appartement te oostende residentie melinda bekijk volledig renoveren van appartement te oostende bekijk totaalrenovatie appartement te nieuwpoort bekijk interieur op maat bekijk het totaal renoveren van appartement quotres. Mozartquot te oostende bekijk totaal renovatie appartement te knokke naar hedendaagse stijl bekijk verbouwen van woning naar winkelpand geli.