Menu Sluiten

Aanbouw Bergruimte Antwerpen

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Algemene Bouwwerken – Leveranciers Algemene Bouwwerken – Algemene Bouwwerken Antwerpen – Dromen Bouwen – Aanbouw Veranda Antwerpen – 

Wenst u meer info over aanbouw bergruimte antwerpen kijk dan vlug op https://construmax.be | Aanbouw Bergruimte Antwerpen

Interieur | Keuken | Schrijnwerk | Badkamers | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbouw bergruimte antwerpen

contacteer ons home dakwerken schrijnwerken gevelbekleding huis renoveren contact privacy policy home dakwerken schrijnwerken gevelbekleding huis renoveren contact vraag uw offerte bel aanbouw woning regio antwerpen heeft u een extra leefruimte kantoor voor thuiswerk of zorgwoning nodig smeets bouwt voor u de woning uit creer extra leef en bergruimte aanbouw uitbreiding van uw woning bijbouw extra ruimte zonder in te grijpen aan het bestaand gebouw opbouw een extra verdieping of uitbreiding van de bovenverdieping uitbreiding poolhouse gardenoffice buitenkeuken zorgwoning in houtskeletbouw hoe u uw woonruimte ook wilt uitbreiden reken bij smeets op advies bij het bouwen inricht.

home particulieren los maatwerk amp allerlei winkels horeca en kantoren eigen atelier amp toonzaal contact indien u denkt aan die gedroomde dressing de langverwachte keuken de zwevende kast die je maar niet in de juist maat vindt of al is het zelfs dat ene bijzettafeltje dat je nergens ziet atelier maakt het voor u aanbouw bergruimte antwerpen brengt meer op Alle meubels worden vervaardigd in eigen atelier met de meeste zorg en vakkundigheid. Wens je te weten wat zo n kast nu eigenlijk kost en moet alles nog ontworpen worden maak met ons een afspraak om de mogelijkheden te bekijken. Je krijgt een voorstelling van materialen kleuren details van allerlei systemen en natuurlijk de bijhorende prijs en planning Enige opheldering over aanbouw bergruimte antwerpen Heb je graag dat onze vakmensen alles komen installeren of ben je zelf van het handige type wij werken af tot zover u ons vraagt. En heeft u zelfs nog grotere plannen samen met enkele collega s renoveren we ook het totale pakket. U beslist volgens uw budget overtuigd van atelier vraag vrijblijvend uw offerte of contacteer ons met uw vraag of opmerkingen. Bekijk hieronder onze fotoreportag.

Inlichtingen over Aanbouw bergruimte antwerpen

atelier drie architecten interieur architectuur in uitvoering atelier drie architecten contact project cw verbouwing aanbouw in booischot de vraag van de opdrachtgevers was eenvoudig het verbouwen van de bestaande woning en een nieuwe aanbouw achteraan de woning met een link naar de prachtige tuin. Aangezien de woning op minder dan drie meter van de huidige perceelgrens is gelegen diende we op een creatieve manier de aanbouw in te plannen in de bouwzone. De insprong die hierdoor ontstond maakt plaats voor een gezellige ietwat ingesloten buitenruimte die dienst kan doen als terras. Bovendien waren we op deze manier in staat om zoveel mogelijk natuurlijk licht te introduceren in de centrale gedeeltes van de woning. In het bestaande gedeelte krijgen de ruimtes een makeover en in het nieuwe gedeelte wordt een keuken eetruimte en bergruimte voorzien. atelier drie architecten bv werf lier rpr antwerpen afdeling mechelen be .. Privacybeleid .